Asitane kimdir? Kendinizden bahseder misiniz ? Corum doğumluyum.Yaşım neredeyse hepinizden buyuk en iyisi acıklamamak Corumda yaşıyorum.Liseyi bitirdikten sonra kazandığım halde universiteye gidemeyip iş hayatına atıldık.Isıtma ve doğalgaz işi yapıyoruz.bende şef teknisyen olarak calışmaktayım.Evliyim ve 2 cocuğum var. Nickiniz neden Asitane ? Anlamı istanbul.istanbul ise hayalim ve sapık derecesinde sevdiğim yerdir.Dunya bir yana İstanbul bir yana o kadar yani Forumtr ile nasıl tanıştınız ? Cok uzun sure oldu, şimdi hatırlayamadım.Ama ismi bende saklı bir yonetici bana gıcık olmuş ve surekli banlıyordu.Foruma girmem ve onun on line olması yeterliydi.Forum ilk kurulduğu yıllarda uyesiydim.O zamanlar forum herşeydi Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? Başta Fenerbahce bolumu, anketler ,guncel,islam dini bolumleri ve o sirada konuşulan neyse... Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? Dediğim gibi surekli banlanmam.Allahtan emekli olduda ban yemekten kurtuldum. T.D İsmail Kartal hakkındaki duşunceleriniz neler ? Fener ruhu taşıyan,ter akıtmış biri.Her zaman şahsen yerli teknik adamlardan yana olmuşumdur.Kendide bu konuda yeni.Maalesef şampiyonlukta kactı ama olsun canları sağolsun sene inşallah şampiyon olacağız,yeterki beraberlik,birliktelik bozulmasın. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Mehmet Topal, Caner, Volkan, Emre,gokhan Gonul hepside iyiler.Emre nin bendeki yeri ise ayrıdır.her takımda onun gibi takımını neredeyse olumune seven biri cıkmaz. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Valla ne diyim ben hic birinden beklediğim performansı goremedim.Hepside isim olarak buyukler ancak yaşları biraz ileri ve eh işte cinsindeler.Ben acıkcası hayal kırıklığı icindeyim.Emrenin olmaması buyuk kayıp.Bu senede olmalıydı. 2014-2015 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Hepsini cok ama cok beğendim, gecen sene neydi oyle Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnunmusunuz ? Ben hep memnunum ancak bizimle karşılaşan tum takımlar neredeyse 10 kaplan gucu ile adeta savaşıyor .Bu da buyuk takım olmamızdan kaynaklanıyor galiba Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Genel olarak beğeniyorum,ama konu Aziz başkan olunca ortam geriliyor.Ben artık Aziz Başkanın donemini tamamladığını ve cekilmesi gerektiğini duşunuyorum.Bu sorun oluyor ama ortam yinede cok guzel.Zaten fener taraftarının ozelliği iyi kotu hep takımını destekler.Geriye duşunce sırtını donmez!ortam iyi genelde memnunum yani. Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? guzel bir faaliyet.bolume hareket ve canlılık veriyor.kaynaşmayı sağlıyor.Zor bir surec bu ,tum arkadaşlarada teşekkurlerimi iletiyorum. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? Tabiikşi Galatasarayı 4-3 yendiğimiz mac.Tum esnaf toplanıp seyretmiş ve adeta hayat durmuştu.İlk yarıda ve devre arasında madara etmişlerdi biz azınlık fener taraftarını ama sonunda gulen biz olmuştuk.Zaten o gunden sonra rekabet cook başka oldu. Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Doğumda kazanılan bir ozellik.Sonradan olmuyor.Dostluk ,arkadaşlık ve hoş bir ortam sağlıyor ve guzel dostluklar kurulmasına sebeb oluyor. Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Emek verilmiş ve sıradan olmayan her muziği dinlerim.pop,rock,klasik,sanat muziği,ve halk muziği.. yeterki emek verilmiş olsun. Forumtr'deki hedefin nedir ? Forum durduğu surece buralarda olmak.Malum alışkanlık artık bende.Bircek foruma uyeydim.Cok anılar ve emekler verildi.Hepside kapandı,ama forumtr hep ayakta kalacak inşallah.Ama zor gozukuyor cunki eski kalabalık yok bence hep aynı kişilere sıklıkla raslıyorum,tabii face ve diğer sosyal paylaşım siteleri forumlara olan ilgiyi bitirdi. KELİME OYUNU ; AŞK: Guzel şey, berabersen AİLE: olmazsa Olmazdır. FORUM TR: Gecmişten gunumuğze ayakta kalabilen en buyuk turk forumu. FNERBAHCE: Doğarken kazanılan ozellik.Tutku... ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Aslında birebir hic biriyle muhabbetimiz olmadı,ama hepside calışkan,yardımsever,iyi arkadaşlar.Allah hem forumda hemde gercek hayatlarında yollarını her daim acık etsin hepsininde. forum sizlerle daha guzel,ellerinize yureklerinize sağlık. Son olarak renktaşlarımıza soylemek istedikleriniz var mı? Burada hep beraber bir şeyler paylaşıyoruz.fanatik olmayalım fair play ruhunu yaşatalım.Dostluk ve kardeşlik hep kazanan olsun.Sizleri seviyorum arkadaşlar.. __________________