нaĸan kimdir? Kendinizden bahsedermisiniz ? İsmim Hakan. Koyu bir Fenerbahceliyim. evimizin dış cephesinde Fenerbahce ve Turk bayrağı eksik olmaz. İstanbulda yaşıyorum. İstanbul Universitesi İletişim fakultesinde okuyorum ayrıca bir ozel firmada calışıyorum. Turkiyenin neredeyse heryerini kendi imkanlarımla gezdim gerek otogarda sokakta kaldım. Şimdi ki hedefim Guney Kore - Japonya - Yeni Zelanda rotasını gezmek gormek :') hazırlıklar devam ediyor.. Nickiniz neden нaĸan ? İsmimi sevdiğim icin :') eski bir kullanıcı olduğum icin cok nick değiştirdim sonunda ismimi yapma kararında kaldım. Forumtr ile nasıl tanıştınız ? Knight Online sayesinde. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? Fenerbahce,İslam Ve İnsan, Guncel ve Forum Hakkında bolumunde aktifim. Forumda yaşadığın bir anınız var mı? Anlatmak istermisiniz ? O kadar fazla anım var ki hangisini desem bilemedim. ama guzel dostluklar edindim forumdan. T.D İsmail Kartal hakkındaki duşunceleriniz neler ? Gecen sene beni kanser eden Teknik Direktor. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler ? Nani,Volkan Demirel şuana kadar başarılı bulduğum oyuncular. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Bomba transferler yaptık. 2015-2016 Sezonu Formalarımızı beğendiniz mi ? Evet guzel hatta bir tane aldım. Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnunmusunuz ? Bu aralar sallantıdayız ama bakalım. duzeliriz. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Aktif olarak bolumu takip ediyorum.Renktaşlarımızın hepsi iyi insanlar. Fenerbahce bolumunde yapılan kahin anketleri hakkında neler duşunuyorsunuz ? Hepsine katılıyorum iyi oluyor. bazen karavana yapsakta :') Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? Fenerbahce - Benfica macı 1-0 yendiğimiz. Baroninin penaltı kacırdığı...ve dunyaları kacırdığımız mac ve son olarak stadta olduğum kahrolduğum galatasaraya şampiyonluğu kacırdığımız mac. Size gore Fenerbahcelilik nedir ? Yaşam tarzından başka birşey olamaz. Benzetildiğiniz biri var mı ? Yok. Ne tarz muzikler dinlersiniz ? Secerek dinlediğim muzik tarzı yok ama genelde Turkce.. yabancı sevmem. Forumtr'deki hedefin nedir ? Tag olarak bir hedefim yok sadece forumda keyifli vakit gecirmek hedefim olabilir. KELİME OYUNU ; AŞK:Gecicidir inanmayınız. AİLE: Hayattır. FORUM TR: Tutkudur. FENERBAHCE:Şahdamardır. Insideman : S.mod benim gibi duşuncelere sahip olduğunu duşunduğum sevgili renktaş. Alucard: Eskilerden.Fotoşop uzmanıydı sanırım :')StoweR :Fenerbahceli Mod. BuMpuS:Fenerbahce aşığı. Vatan sevdalısı renktaş. __________________