Sarı-Lacivertli takımımızın tecrubeli isminden icten acıklamalar... Volkan Demirel, takım arkadaşlarına icini doktu; cok ciddi ve onemli badireler atlattığını, gelinen noktada hÂl ayakta kalabilmesinin kendisi icin cok onemli olduğunu belirtti. İşte Volkan’ın, sarı lacivertli oyuncularla paylaştıkları... Gecenlerde katıldığım programda, “Dimdik ayaktaydım” dedim. Programı izlerken fark ettim. O cumleyi soylerken kendimi izledim ve iceriğinin ne kadar dolu olduğunu gordum. O cumlede cok şey saklıydı... “MUTLAKA ŞAMPİYON OLACAĞIZ” Programdaki, “Ayaktaydım” cumlesi arada kaynadı belki... Ama cok şeyler yaşadım, buyuk sıkıntılar aştım. 3 Temmuz’da yaşadıklarımızı zaten anlatmama gerek yok. “Volkan Demirel bitti” dediler. “Kaleyi bir daha alamaz” dediler. “Gidecek” dediler. Bugun Fenerbahce’nin kalesini koruyorum ve ligin en az gol yiyen kalecisiyim. Bu benim icin buyuk bir gurur. Cunku Turkiye’de benim kadar eleştirilen başka bir oyuncu yoktur. Tum bu badirelere karşı dimdik ayaktayım. Gecen yıl, Fenerbahce olarak şampiyonluğu kıl payı kacırdık. Bu yıl ne olursa olsun şampiyon olacağız. Milli gorev icin gorev alırsam da koşa koşa koşa giderim. Milli formayı yeniden giymek benim icin cok buyuk gurur olur. superfb