Fenerbahce Teknik Direktoru Vitor Pereira'nın devre arası transferindeki tutumu sarı-lacivertli yonetimi mutlu etti. Portekizli teknik adam, eksik bolgeleri sarı-lacivertlilere iletti ve bekleyişe gecti. Fenerbahce Teknik Direktoru’nun kapris yapmadan bekleyişte olması ve kulube baskıda bulunmaması yonetim icinde takdir topladı. Fenerbahce Teknik Direktoru Vitor Pereira, devre arası transfer donemindeki tutumuyla sarı-lacivertli yonetimin takdirini kazandı. Portekizli calıştırıcı, Sow’un ayrılığı sonrası ozellikle bu bolge icin yonetimden talepte bulunmasına rağmen hicbir şekilde ısrarcı olmadı. Gecmişteki bazı teknik adamlar gibi kapris yapmayan ve transferde sadece kendini değil kulubu de duşunen Pereira’nın bu tavrı yonetimi mutlu etti. Sportif Direktor Terraneo’nun sezon icinde ikinci planda kalmasından sonra başkan ve yonetimle daha sıkı diyalog kuran ve doğrudan iletişimde olan Pereira, sadece kendi bildiği yolda ilerlemiyor. Ekip calışması Başkan Aziz Yıldırım’ın devre arası transferlerin cok yararlı olmayacağı duşuncesine de saygı gosteren Portekizli, ayrıca scout ekibinin de onerdiği isimleri değerlendiriyor. Transfer konusunda kendi goruşunu de net şekilde dile getiren sarı-lacivertlilerin teknik patronu son kararı başkana bırakıyor. Pereira sezon başından bu yana aslında yonetimle uyumlu calıştı. Sezon başı yonetimin onerisi ile gundeme gelen Ozan transferine onay veren teknik adam, bu oyuncunun transferi oncesi, “Siz Turk futbolcuları benden daha iyi biliyorsunuz” dedikten sonra Ozan’ın maclarını izleyip yonetimin bu transfer isteğine de olumlu bakmıştı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Pereira ve yonetim arasından su sızmıyor