Genclerbirliği'nin yeni transferi Selcuk Şahin, uzaktan da olsa Spor Toto Super Lig'i takip ettiğini belirterek, başkent temsilcisinin bu pozisyona gelebileceğini tahmin etmediğini soyledi. Selcuk Şahin, takımının Antalya'da yaptığı kamp sırasında AA muhabirinin sorularını yanıtladı. Genclerbirliği'nin hem kulup yapısı itibarıyla hem de kurumsal kimliğiyle belli bir seviyede olduğunu ifade eden Selcuk Şahin, "Genclerbirliği, ligin koklu takımlarından biri. Bu nedenle teklifi kabul etmeyi uygun gordum" dedi. "Birkac teklif daha geldi ancak onlara donmeyi duşunmediğimi soyledim" diyen Selcuk Şahin, "Genclerbirliği adına ilk devre itibarıyla ortaya boyle bir pozisyon cıktı. Genclerbirliği'ne elimden gelenin en iyisini vereceğim. Umarım bu takımı sezon sonunda ust sıralarda goruruz" diye konuştu. Genc ve yetenekli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını dile getiren tecrubeli oyuncu, şoyle devam etti: "Acıkcası daha once bu pozisyonda bir takımda oynamadım. Yıllarca ust sıraları kovalayan ve şampiyon olan takımda oynadım. Belki duşme stresi de aynıdır. Her macınız onemli. Birinde şampiyonluğa oynuyorsunuz, bu pozisyondaki takımda ise alt sıralardan kurtulmak icin her macı kazanmanız lazım. Arkadaşlarıma tecrubelerimi aktarmaya calışacağım. Takım olmak başka bir şey, bunu başarmaya calışacağız. İstekli ve heyecanlı bir hocamız var. Hep beraber taşın altına elimizi koyup, Genclerbirliği'ni hak ettiği yere getireceğiz. Buna inanmasam buraya gelmezdim." - "Once fiksture baktım" Eski Fenerbahceli Selcuk Şahin, kendisine teklif geldiğinde once fiksture baktığını vurgulayarak, "Fenerbahce ile oynayacağımız mac Kadıkoy'de mi yoksa Ankara'da mı diye baktım. Kadıkoy'de olmasına mutlu oldum acıkcası, o taraftarın onune cıkmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahce taraftarının onune cıkmayı cok istediğinin altını cizen Selcuk Şahin, "Orada yeni takımımın formasıyla elimden gelenin en iyisini yapmaya calışacağım. O stada başka bir takım oyuncusu olarak cıkmak bende nasıl bir his uyandıracak bilmiyorum ama sevdiğim arkadaşlarım karşımda oynayacak. Mutlaka heyecan yaşarım, o heyecanı yaşamazsam bazı şeyler bitmiş demektir. Fenerbahce'den ayrılırken veda anlamında taraftarla biraraya gelemedik. Belki benim adıma da onlara veda etme macı olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde konuştu. - Şampiyonluk yarışı Selcuk Şahin, Spor Toto Super Lig'deki şampiyonluk yarışına da değinerek, Galatasaray'ın biraz geride kaldığını, Beşiktaş ve Fenerbahce'nin ise şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağını soyledi. Gonlunun Fenerbahce'nin şampiyonluğundan yana olduğunu kaydeden Selcuk Şahin, şunları kaydetti: "Beşiktaş, oldukca iyi oynuyor. Hem oyun olarak goze zevk veren bir tarzları var hem de iştahlı bir takım olarak gozukuyor. Fenerbahce ise muhteşem bir kadro kurdu. Başlarda sıkıntıları vardı. Bu da normal cunku yeni bir takım, sistemin oturması zaman almış olabilir. Sonlara doğru toparladılar ve iyi oynamaya başladılar. Yarışın ikisi arasında gececeğini duşunuyorum. Galatasaray biraz geride kaldı. Belki onlerinde bir takım olsaydı yakalayabilirlerdi ama onlerinde iki takım var. Beşiktaş ve Fenerbahce sonuna kadar kovalayacaktı." Ajansspor
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Selcuk Şahin: "Kadıkoy'deki mac benim adıma veda etme macı olacak"