Fenerbahcemizin, Zenit'ten transfer ettiği Giuliano Victor de Paula, Turkiye'ye indikten sonra ilk acıklamasında taraftara seslendi. Fenerbahce'nin Zenit'ten transferi Giuliano de Paula, İstanbul'a geldi! Fenerbahce yaptığı acıklamayda, Zenit'ten Giuliano Victor de Paula'yı kiralık olarak kadrosuna kattığını acıklamıştı. Fenerbahce'nin Zenit'ten transferi Giuliano de Paula, İstanbul'a geldi! Rusya'nın Zenit Saint-Petersburg kentinden gelen ve Ataturk Havalimanı'na iniş yapan Brezilyalı oyuncu, aprondan, Genel Havacılık Terminali'ne gecerek havalimanından ayrıldı. Giuliano'yu Fenerbahce kulup yetkilileri karşılarken, Brezilyalı oyuncu kalacağı otelin yolunu tuttu. Fenerbahce yaptığı acıklamayla, Zenit'ten Giuliano Victor de Paula'yı kiralık olarak kadrosuna kattığını acıklamıştı. GIULIANO'NUN İLK SOZLERİ! Giuliano, İstanbul'a indikten sonra ise FBTV'ye şu sozleri kullandı; İlk olarak taraftarların gosterdiği ilginin kendisini mutlu ettiğini soyleyen Giuliano Victor De Paula, takımın kalitesine de vurgu yaptı. Taraftarın gosterdiği ilgiden dolayı cok mutlu olduğunu belirterek sozlerine başlayan Giuliano Victor De Paula, "Buraya geldiğim ilk andan itibaren gosterilen ilgiden dolayı cok mutluyum. Burada benden bekleneni vermeye calışacağım. Umarım burada cok mutlu olurum ve takımla beraber kupalar kazanırız." dedi. Fenerbahce taraftarının kendisini heyecanlandırdığını da ifade eden Giuliano Victor De Paula, "Fenerbahce taraftarının benim hakkımda soylediği sozleri duydum ve cok mutlu oldum. Beni izlemek icin cok heyecanlı olduklarını biliyorum. Aynı heyecan benim icin de gecerli. Sahaya cıkmak icin sabırsızlanıyorum. Bu heyecan da guzel bir birliktelik ortaya koyacaktır." şeklinde konuştu. Son olarak takımın kalitesine dikkat ceken Brezilyalı oyuncu, "Takımda tanıdığım isimler var. Josef de Souza da yakın arkadaşım. Gercekten guclu bir takımız ve buyuk oyuncularımız var. Ben de onlarla aynı takımla olacağım icin mutluyum." ifadelerini kullandı. Giuliano Victor De Paula, sozlerini Turkce olarak "En buyuk Fenerbahce" diyerek noktaladı. superfb