Vardar'da istifa depremi! UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahce'nin Vardar ile oynayacağı mac oncesinde Vardar'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahce'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Makedon rakibi Vardar'da perşembe gunku mac oncesi buyuk kriz yaşanıyor. Vardar'ın bir donem Diyarbakırspor'da forma giyen teknik direktoru Goce Sedloski, gorevinden istifa ettiğini acıkladı. BEKLENMEYEN İSTİFA KARARI Malmo'yu eledikten sonra Şampiyonlar Ligi 3. On Eleme Turu'nda Kopenhag'a boyun eğmelerinin ardından bu kararı aldığını soyleyen Goce Sedloski, ligde de Shkendija'ya yenilmelerinin sonrası ayrılma duşuncesini hayata gecirdiğini soyledi. Sedloski, "Burada iki şampiyonluk ve onemli başarılar yaşadım. Herkese teşekkur ederim. Fenerbahce'ye karşı oynanacak UEFA Avrupa Ligi macı oncesinde takıma başarılar dilerim" dedi. BİR KRİZ DAHA, "KULUBU SATIYORUM" Ote yandan Vardar Yonetimi2nin, Fenerbahce macının bilet fiyatlarını 35 ila 50 euro olarak belirlemesi de Makedon ekibinde bir başka kriz konusu oldu. Taraftarların ağır hakaretlerine uğradığını soyleyen kulubun sahibi Rus milyarder Sergei Samsonenko, kısa bir sure once, Vardar'ı devretme kararı aldığını acıkladı. Sergei Samsonenko aldığı bu kararların ardından yazılı bir acıklama yayınlayarak "Medyada ve sosyal medyada okuduklarımdan buyuk bir rahatsızlık duyuyorum. Bu kadar hakareti hak ediyor muyuz? Makedonya 11 yıldır ben ve ailemin yuvası oldu. Bu surede ulke sporunun gelişmesi adına bir cok yatırım yaptım. Bunlar bir bilet parasıyla karşılaştırılamaz. Bu son bir kac gundeki aşağılama ve linc ile, hayatımda hic karşılaşmadım. Bu son sezonum olacak. Kulubu eski sahibine devretmeye karar verdim" ifadelerini kullandı. superfb.com