Gaziantep Universitesi (GAUN) Şahinbey Onkoloji Hastanesinde tedavi goren 14 yaşındaki losemi hastası Mehmet Polat, Gaziantep Fenerbahceliler Derneği uyeleri aracılığıyla hayranı olduğu Gazişehir Gaziantepli futbolcu Moussa Sow ile goruşme imkanı buldu. Gaziantep Universitesi (GAUN) Şahinbey Onkoloji Hastanesinde tedavi goren 14 yaşındaki losemi hastası Mehmet Polat, Gaziantep Fenerbahceliler Derneği uyeleri aracılığıyla hayranı olduğu Gazişehir Gaziantepli futbolcu Moussa Sow ile goruşme imkanı buldu. Gaziantep Fenerbahceliler Derneğinden yapılan acıklamaya gore, bir suredir tedavi goren Mehmet Polat’ın futbolcu Moussa Sow ile tanışma hayalini, buyuk bir tutkuyla bağlı olduğu takımı Fenerbahce’nin taraftarları, buyuk bir surprizle gercekleştirdi. Hasta yatağında karşısında Sow’u goren Polat, sevinc gozyaşlarını tutamadı. Sow, ziyarette Polat’a Gazişehir Gaziantep forması hediye etti. Mehmet Polat’ın hayalini gercekleştirdiği icin mutlu olduğunu belirten Sow, şunları kaydetti: "Hayatımızda her gun Elhamdulillah demeyi bilmeliyiz. Onun icin cok dua edeceğim. Bazı insanlar hasta oluyor. Umarım daha iyi olur. Bugun gelip onu mutlu ettim. Elimden gelen ne varsa yapmaya calışacağım. Umarım Allah sana yardım eder. Ben de seninleyim, bir şeye ihtiyacın olursa buradayım inşallah." Mehmet Polat da Sow ile goruşmenin hayalini kurduğunu aktararak, "Onu gorunce cok mutlu oldum. Cok farklı bir duygu. Cok heyecanlandım. Emeği gecen herkese cok teşekkur ederim." ifadelerini kullandı. Gaziantep Fenerbahceliler Derneği Başkanı Sinan Camcıoğlu, Mehmet Polat’ın hayalini oğrendikten sonra hemen harekete gectiklerini kaydetti. Sow’un her Fenerbahceli icin efsane olduğunu belirten Camcıoğlu, "Kardeşimizin de en buyuk hayallerinden biriymiş onunla tanışmak. Ailesiyle iletişim halindeydik. Bu hayalini oğrendik. Gazişehir Futbol Kulubune de teşekkur ederiz, bizi kırmadılar. Sow’a teşekkur ederiz, geldi ve kardeşimizle birlikte oldu. Cok duygusal anlar yaşandı. Herkesin duasını istiyoruz. Mehmet kardeşimiz cok iyi olacak inşallah." ifadelerini kullandı. AA