Adana'da 18 yaşındaki bir oğrencinin liseler arası masa tenisi turnuvasında kazandığı para odulunu "Fener ol" kampanyası icin Fenerbahce Kulubune gondermesi, başkan Ali Koc'u duygulandırdı Adana'da bir oğrencinin masa tenisi turnuvasında kazandığı para odulunu Fenerbahce'nin 4 Nisan Perşembe gunu başlatacağı "Fener ol" kampanyası icin sarı-lacivertli kulube gondermesi, başkan Ali Koc'u duygulandırdı. Fenerbahce Faruk Ilgaz Tesisleri'nde spor medyasının temsilcileriyle bir araya gelen sarı-lacivertli kulubun başkanı Ali Koc, Adana'da 18 yaşındaki bir Fen Lisesi oğrencisinin kendisine yazdığı mektuptan cok etkilendiğini belirtti. Lise oğrencisi, yazdığı mektupta Ali Koc'a olan sevgisine vurgu yaparak, liseler arası masa tenisi turnuvasında birinci olduğunu ve buradan kazandığı parayı da "Fener ol" kampanyasına gondermek istediğini iletti. Mektupta Fenerbahce'ye olan sevgisini anlatan lise oğrencisi, ozetle mektubunda şunları kaydetti: "Başkanımız Ali Koc kadar olmasa da fanatik derecesinde Fenerbahceliyim. İstanbul'da yaşamadan, maclarına bir kez olsun gitmeden, mac ozetlerinden sevdim seni. Biliyorum ligdeki konumumuz şu an hic iyi değil ama arkanda seni destekleyen milyonlarca taraftar var ve bu taraftarın senin daha guclu şekilde ayağa kalkacağından şuphesi yok. Kulubumuzun başlatacağı yardım kampanyasına ben de Adana Okullar Arası Masa Tenisi musabakalarında takımımı şampiyon yaptığımdan dolayı, okulumun bana verdiği para odulunu hicbir baskı altında kalmadan ve hicbir karşılık beklemeden sana bağışlıyorum. Biliyorum belki bu para kucuk gibi gorunebilir lakin benim icin hatta tum oğrenci kardeşlerim icin cok yuksek bir meblağ. İnşallah ayağa kalkacaksın ve 'Yeniden Fenerbahce' başlığı altında nice başarılara imza atacaksın."
internethaberi __________________