Ajax'ın Hollandalı golcusu Klaas-Jan Huntelaar, Turkiye'den transfer teklifi aldığını ancak kabul etmediğini soyledi. Ajax forması tecrubeli golcu Klaas-Jan Huntelaar, Hollanda'ya geri donmeden once Turkiye'ye de gidebileceğini ancak tercih etmediğini soyledi. Kariyerinde oynadığı Real Madrid, Milan ve Ajax takımlarıyla hic şampiyonluk yaşamadığı hatırlatılan Huntelaar, Turkiye'ye gelmesi durumunda şampiyonluk yaşayabileceğini soylerken; "Bazen hayatta bazı tercihler yaparsınız. Turkiye'de futbol oynuyor olabilirdim ancak ben bunu istemedim" ifadelerini kullandı. "BU YAŞTA OYNUYORSAM, İYİ GENLERİM VAR" 35 yaşına rağmen duzenli oynadığı hatırlatılan deneyimli golcu, "İyi genlerim var diye tahmin ediyorum. İdmanlarla vucuduna dikkat etmelisin. Aynı zamanda fit kalmak icin biraz da şansa ihtiyacın var. Tabii ki suni cimde fazla futbol oynamamam da kariyerimi uzatan nedenlerden olabilir" dedi. Ajax ile bu sezon Hollanda'da şampiyonluk yaşamak istediğini de vurgulayan Huntelaar, "Başarı kupayla olculur. Hala 3 kupa icin oynuyoruz ve yolun sonunda doğru hedefe gittiğimizden emin olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 3 BUYUKLERLE ADI UZUN SURE ANILDI Schalke'de forma giydiği donemde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahce ile her transfer doneminde adı anılan Huntelaar, gecen yaz Ajax'a 1 sezonluk imzayı atmadan once de Galatasaray'a yazılmıştı. Huntelaar bu sezon Ajax'ta 34 macta 1868 dakika forma giyerken, 15 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.
internethaberi __________________
Huntelaar: "Turkiye'ye gitsem şampiyon olurdum"
Fenerbahçe0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Huntelaar: "Turkiye'ye gitsem şampiyon olurdum"