ForumTR FB Dergisi || Nisan 2019 || F.Bahceli Moderator "birilant56" ile Roportajımız
Fenerbahçe0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- ForumTR FB Dergisi || Nisan 2019 || F.Bahceli Moderator "birilant56" ile Roportajımız
-
14-10-2019, 02:57:56Kayıtlı Üyebirilant56 ki̇mdi̇r? Kendi̇ni̇zden kısaca bahseder mi̇si̇ni̇z? Adım Rıdvan 1 Mart 1999 İstanbul doğumluyum. İstanbul Fatih'te ikamet ediyorum. Oğrenciyim Osmaniye Korkut Ata Universitesi Makine Muhendisliği okuyorum. Forumda ni̇cki̇ni̇z neden birilant56 ? İngilizce de oğrendiğim ilk kelimelerdendi onuda yanlış oğrenmişim "brilliant" olması lazımdı. Siirtli olduğum icin sonuna da "56" plaka kodunu yerleştirdim. Forumtr i̇le nasıl tanıştınız? İnternette araştırma yapıtığımda her zaman karşıma frmtr geliyordu 2012 yılında kayıt oldum ve bu yıllara kadar geldik Forumtr'de en cok zaman geci̇rdi̇ği̇ni̇z bolum/bolumler? Fenerbahce,Knight Online,Anime Ve Manga Forumtr'de yaşadığınız i̇lgi̇nc bi̇r anınız var mı? İlginc bir anım yok maalesef Başkanımız Ali̇ Koc ve Yoneti̇mi̇ hakkında ne duşunuyorsunuz? Başkanımızın ve yonetimimiz de deneyimsizlik var zamanla daha doğru kararlar veren bir yonetim olacaklardır.Aziz bey'in yanlışlarını duzeltmek onlar icinde zor. Tekni̇k di̇rektorumuz Ersun Yanal i̇le i̇lgi̇li̇ duşunceleri̇ni̇z nedi̇r? Si̇zce Ersun Yanal i̇le gelecek sezon başarılı olabi̇lecek mi̇yi̇z? Teknolojiyi cok iyi kullanan,yenilikci ve deneyimli bir teknik direktor.Seneye kendi kadrosunu kurduğunda şampiyonluk bekliyor olacağız. Hocamıza guvenimiz tam. Sporti̇f di̇rektorumuz Dami̇en Comolli̇ i̇le i̇lgi̇li̇ duşunceleri̇ni̇z neler? Si̇zce bu sezon ki̇ başarısızlıkta payı var mıdır? Boşu boşuna para verdiğimiz bir arkadaş.Lakabı gereksiz ve yeteneksiz futbolcu avcısı olmalı. En buyuk pay bu arkadaşın ama Ali Kocun guvenini kazandığı icin bir sure daha dişimizi sıkmamız lazım. Fenerbahce Futbol A Takımımız i̇le i̇lgi̇li̇ genel duşunceni̇z nedi̇r? Li̇gi̇ kacıncı sırada bi̇ti̇ri̇ri̇z? Sene sonunu dort gozle bekliyorum takımımızda bir suru boş futbolcu var ve sozleşmelerinin son senesi hepsinden kurtulup daha iyi transferler yapmamız lazım. Bu seneyide ilk 10 icinde bitiririz. Fenerbahce futbolda tari̇hi̇ni̇n en kotu sezonunu yaşıyor, si̇zce bu başarısızlığın temel sebebi̇ nedi̇r? Kotu transfer politikası, sezon başında ki teknik hocaların kotu oynatması ve futbolcuların isteksizliği. Fenerbahce'nin UEFA i̇le yaptığı FFP anlaşmasına gore sezon sonuna kadar 60 mi̇lyon euro bulamaz i̇se UEFA'dan ceza alabi̇li̇r. Başkan Ali̇ Koc'un bu sebeple duzenledi̇ği̇ yardım kampanyası olan "Fener Ol" hakkındaki̇ duşunceni̇z nedi̇r? Si̇z bu kampanyaya destek vermeyi̇ duşunuyor musunuz? Bir cok kulup zamanında boyle bir kampanya başlattı ve mali durumlarını iyileştirdiler. Şimdi sıra bizde zamanında harcanan boş sacma ve gereksiz transferlerin bir cezası olarak goruyorum ben. Daha iyi bir Fenerbahce icin yapılacak bir kampanya bu biz taraftarlar olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Futbol takımında bu sezon beğendi̇ği̇ni̇z oyuncular var mı? Harun Tekin,Eljif Elmas,Tolgay Arslan,Victor Moses Sezon sonu 11 oyuncunun sozleşmesi̇ bi̇ti̇yor, si̇zce hangi̇ oyuncular i̇le yollar ayrılmalı? Fenerbahce'ni̇n gelecek sezon i̇ci̇n kac transfere i̇hti̇yacı var? Roberto Soldado,Mathieu Valbuena bu iki futbolcu dışında diğerleri ile sozleşme yapılmaması lazım. Bu iki futbolcu icinde sozleşmesinde indirime gidilmeli şuan ki verilen miktar cok fazla. Kaptanımız Volkan Demireli de unutmadık o da artık kaleci teknik direktoru olarak kulupte yerini alır. Tum taraftarlar biliyor hangi mevkilere transfer yapılması gerektiği tek tek saymayalım Bu sezon ki̇ formaları beğendi̇ni̇z mi̇? Evet beğendim. Erkek Basketbol Takımımız i̇le i̇lgi̇li̇ duşunceleri̇ni̇z neler? Euroleague'de bu sezon şampi̇yon olabi̇li̇r mi̇yi̇z? Donem icinde cok fazla sakatlık yaşandı buna rağmen birinci olmayı garantiledik ve Fenerbahcenin buyukluğunu tum avrupaya tekrar duyurmuş olduk. Tabi ki bu senede şampiyonluk icin parkeye cıkacağız. Kulubumuzun di̇ğer spor branşları i̇le i̇lgi̇li̇ neler duşunuyorsunuz? Haberleri az bucuk takip eden herkes anlar Fenerbahcenin bir spor kulubu olduğunu atletizmde olsun masa tenisi, boks ve sayamadığımız bir cok branşta sporcularımız başarılarıyla ulkemizi ve kulubumuzu gururlandırıyorlar. Forumtr Fenerbahce Bolumu'ndeki̇ ortam i̇le i̇lgi̇li̇ duşunceleri̇ni̇z neler? Şuan en aktif spor bolumuyuz her gun guncel konu ve yorumlar atılıyor takımımızın kotu durumda olması bizi daha cok kenetledi. Fenerbahceli̇li̇k si̇ze gore nedi̇r? İyi gunde kotu gunde yanında olduğumuz aile mirası olan dev bir cınardır. Benzeti̇ldi̇ği̇ni̇z bi̇ri̇ var mı? Hayır yok. Hangi̇ tur muzi̇klerden hoşlanırsınız? Her turlu muziği dinliyorum pek tarz ayrımı yapmam. Forumtr'de bi̇r hedefi̇ni̇z var mı? Var ise hedefi̇ni̇z nedi̇r? Gorevli olduğum tum bolumleri forumun en aktif bolumleri yapmak ve Frmtr ailesine yeni uyeler katmak. Şuan ki bireysel hedefim ise editor olmak. Keli̇me Oyunu: Aşk: Huzur Ai̇le: Her şey Forumtr: İnternette ki ailem Fenerbahce: Aile mirası Forumtr Fenerbahce Bolumu'ndeki̇ Moderatorler hakkında duşunceleri̇ni̇z? Zero: Fenerbahce bolumunun gelecek planlamasını yapan ve en iyi spor bolumu olmamız da ki gizli kahraman. emrekrcl: Forumda aktif olarak gorduğum yoneticimiz. Smdcn: Beni foruma kazandıran yoneticimiz. Bolumumuzun iyi noktalara gelmesini sağlayan en onemli kişilerden biri. Insideman: Gunluk konu ve yorumlarıyla bolumun en aktif yonetim gorevlisi. I wαlк αloηє: Mac oncesi konularını acan ve iyi yorumlarını eksik etmeyen editorumuz. Yunus: Acılan konulara yorumunu eksik etmeyen moderatorumuz. Ersin: Konulara nokta atış yorum yapan moderatorumuz. Cheers Baby: Fenerbahce maclarında aktif olarak yorum yapan moderatorumuz. Gorkem: Gunluk actığı konularla aktiflik gosteren asistanımız. Gaijien: Daha cok aktif olarak gormek istediğim asistanımız. Roportajımızın sonunda tum Fenerbahceli̇lere soylemek i̇stedi̇ği̇ni̇z bi̇r şey var mı? Cok yakında guneşli gunler... ForumTR FB Dergisi 2019 Nisan sayısı icin bizimle roportaj yapan Fenerbahce bolumu moderatoru birilant56'a teşekkur ederiz. __________________