Fenerbahce Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, "Kafamızda bir rakip yok. Kim gelirse gelsin, herkesi yenecek gucteyiz" dedi. Fenerbahce Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, "Kafamızda bir rakip yok. Kim gelirse gelsin, herkesi yenecek gucteyiz" dedi. Fenerbahce Beko Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Luigi Datome, Nicola Melli, Ahmet Duverioğlu ve Melih Mahmutoğlu imza gununde sarı-lacivertli taraftarlar ile bir araya geldi. Duzenlenen imza gunu oncesinde acıklamalarda bulunan Fenerbahce Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu, "Sezonun en onemli yerine geldik. Play-Off'lar başlayacak. Normal sezonun son macını da kendi evimizde Maccabi'yle oynayacağız. Puan durumunda ne kadar değişiklik olmayacaksa da evimizdeki normal sezonun son macını kazanmak istiyoruz. Şenlik havasında guzel bir mac olacağını duşunuyorum. Taraftarımızı maca cağırıyorum. Guzel bir ortam olmasını diliyorum son macta. Gercekten Play-Off'a kalacak son takımlar kim olacak bilmiyoruz, cok karışık puan durumu. Bizim kafamızda bir rakip yok. Kim gelirse gelsin, herkesi yenecek gucteyiz. Hayırlısı hangisiyse o gelsin" diye konuştu. "LİGDE OYNAYACAĞIMIZ MACLARI KAZANMAK İSTİYORUZ" Takımın gayet guzel oynadığını ifade eden Melih Mahmutoğlu, "Eksiklerimiz de vardı ama şu an 3 arkadaşımız da iyi durumda. Onlar da Play-Off'larda aramızda olacaktır. Takım olarak calışmalara devam ediyoruz. Play-Off'tan once ligde oynayacağımız macları da kazanmak istiyoruz. Allah Play-Off oncesi bize sakatlık yaşatmasın. En sağlıklı bir şekilde tum takım olarak Play-Off'lara hazır olacağız" şeklinde konuştu. Mustafa AKIN / İstanbul,(DHA)