Yanal’ın raporuyla kanat-forvet transferi icin start veren yonetim, Embolo’yla yakından ilgileniyor. Genc yıldız bu sezon 20 macta 5 gol attı. Yanal’ın raporuyla kanat-forvet transferi icin start veren yonetim, Embolo’yla yakından ilgileniyor. Genc yıldız bu sezon 20 macta 5 gol attı. Yeni sezon icin transfer calışmalarını cok yoğun bir şekilde surduren Fenerbahce'nin listesindeki isimler artıyor... Avrupa ve Guney Amerika'da bircok yıldızla temas halinde olan Sarı-Lacivertliler'in son hedefi Breel Embolo oldu. İsvicreli yıldız, Bundesliga ekibi Schalke'de forma giyiyor. RESMİ TEMASLAR BAŞLIYOR Teknik direktor Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda kanat-forvet arayışına başlayan yonetim, 22 yaşındaki Embolo'yu kiralamak istiyor. Kısa sure icinde resmi temasların başlaması bekleniyor.. BUYUK BİR YATIRIM YAPTILAR 2016'da Schalke'nin buyuk yatırım yaparak 26.5 milyon Euro'ya Basel'den transfer ettiği genc forvet beklentilerin altında kaldı. Alman kulubu bu nedenle kiralama formulune sıcak bakıyor.. İSVİCRE FORMASIYLA 4 GOL ATTI Bu sezon Schalke formasıyla Bundesliga, Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası'nda 20 maca cıkan Embolo 5 gol ve 1 asistle oynadı. Yıldız futbolcu, İsvicre formasını ise 32 kez terletip 4 gol attı.. İnternet Haber