Alıntı:
Turk medyası bu utancı silmeli Turk medyasına soruyorum AZİZ YILDIRIMI TANIRSINIZDA mesela edirnedeki Aliyi cankırıdaki sedatı tanırmısınız? orneğin ŞEKİP MOSTUROĞLUNU bilirsinizde sivastaki ahmeti bilirmisiniz Ali Koc ‚ Murat Ozaydınlı gozunuze aşinadırda izmirdeki Cenk aydındaki Serdar balıkesirdeki erkan gozunuze aşinamıdır mesela VEDAT OLCAY -ABDULLAH KİĞILI NİHAT OZBAĞI hep bir şekilde gozunuze batarda konyadaki Ali kayserideki Recep Niğdedeki Rasim goze batarmı? İlk bolumdeki İsim olmuşları bir şekilde tanırsınız da‚ ikinci bolumde adlarını yazdığım İsimsiz kahramanları tanır mısınız?.. Tanımazsınız.. Ama ben size tanıtayım.. onlarda karda yağmurda camurda Fenerbahce sevdasının peşinden koşarlar bir coğu asgari ucretle calışır coluğunun cocuğunun rızkından keser mac bileti icin para biriktirir sevdiğini bırakır nişanlısını karısını cocuğunu bırakır bu sevda uğruna zaman harcar gırtlak patlatır para harcar jop yer biber gazı yer soğuktan donar sıcaktan pişer maca tribune gidemiyorsa evinde kahvehanede birahanede macın başlama duduğunden bitiş duduğune kadar stresten onlarca sigara icer resmen yaşlanır ağlar uzulur kufreder bunları nereden mi billiyorum cunku onlardan biriyim şimdi ey meric tunca siz‚ meslektaşlarınız milyonların sevdasını hergun gazetelerinde lime lime ederken o insanları yargısız infaz ederken neredeydiniz ? o koskoca asırlık cınarın zor duruma duşmesinden nemalanırken memleketin en buyuk işadamlarından birinin Fenerbahce başkanının ‚ her sorgu icin emniyete giden insanın cekilen fotoğrafı carşaf carşaf yayınlanırken neredeydin? kınadınızmı meslekdaşlarınızı da şimdi Fenerbahce taraftarını sorguluyorsunuz?
Kim yazdıysa eline sağlık. __________________
Meric Tuncay'ı Kınadılar
Fenerbahçe0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Meric Tuncay'ı Kınadılar