"AZİZ" BAŞKANIMA CEVAP MEKTUBU " COK FARKLA" Ben FENERBAHCE taraftarıyım. 1907 yılının Mayıs ayında Moda Başpınar sokak 3 numaralı evde doğdum. Ben de senin gibi bu ulkenin insanıyım. Doktorum‚ tamirciyim‚ askerim‚ simitciyim‚ iş adamıyım‚ işciyim‚ oğretmenim‚ oğrenciyim‚ bakkalım‚ avukatım.. Doğduğumdan beri harcına katıldığım bu topraklarda yaşadım ve yine bu topraklarda vereceğim son nefesimi.. Sporu hep sevdim ama FENERBAHCEye sevdalıyım. Betondan da anlamam‚ aslında futboldan da‚ basketboldan da.. Ben sevmekten anlarım. Karşılıksız sevmekten.. 2000e yakın sporcu abim‚ kardeşim‚ ablam‚ cocuklarım var benim.. Hepsi birbirinden kahramandır benim icin‚ cunku onlar kutsal bildiğim formayı giyer.. Sarı lacivertle de kırmızı beyazla da beni gururlandırır‚ mutlu ederler.. Sevincleriyle coşarım.. Uzuntuleriyle ağlarım.. Hepsini ismen tanıyamam‚ bilemem nereden geldiklerini‚ hikayelerini.. Ama efsanenin tarihini yazarlar alınteriyle.. Bir bunu bilir‚ buna inanırım. Cunku ben FENERBAHCE taraftarıyım. 1907den beri emekle buyuttum aşkımı.. Hak ederek kazandım neyim varsa.. Cok farkım oldu bu yuzden diğerlerinden.. Cunku yalın bir aşkla bağlandım FENERBAHCEme‚ canımdan cok sevdim.. Hayatımı adadım FENERBAHCEmin yolunda.. Eşimle kustum‚ patronumdan fırca yedim‚ evladım gonul koydu yeri geldi.. Duğunume koşar gibi gittim liderliğinde hep birlikte inşa ettiğimiz mabedime... Deplasmanlarda dayak yedim‚ havaalanı kapılarında sabahladım bir onceki gun kaybeden takımımı bağrıma basmak icin.. Cok uzulduğum de oldu‚ hungur hungur ağladığım da.. Ama bir an bile şaşmadım sevdamın yolundan.. Sevdamın karşısında dikilen hicbir gucun karşısında eğilmedim‚ bukulmedim.. Eğilip bukulenlere de gulup gectim.. Milyonlarca kardeşim de oldu‚ sırf FENERBAHCELİYİM diye nefret eden de.. Aklımdan hic cıkarmadım ATATURKun ebedi muvaffakiyetler emrini!. Onun gosterdiği yoldan yurudum tum hayatımda‚ hic yanlış yola sapmadım.. Sevdama leke bulaştırmaya calışanlarla hep savaştım‚ yine savaşırım.. Ne kadar calıştığını‚ başkalarının adını bile duymadıkları spor dallarında dunya şampiyonları cıkartmak icin verdiğin emeği‚ bu FENERBAHCE evlatlarının ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdıklarında gozlerinde oluşan buğuyu gozlerimle gordum.. Liderimden ornek aldım kucuklerime FENERBAHCE aşkını anlatmayı.. Kah cocuğumu‚ yeğenimi omuzlayıp mabed kokusu aldırdım‚ kah Yaşa Fenerbahce derken gozleri kamaşan mendilci kıza verdim sırtımdaki formayı.. Bazen minik bir bebeğin sarı saclarında gordum FENERBAHCEmi‚ bazen Topuk Yaylası yolunda defterden yaptığı bayrağı sallayan cesur yurekli bir cocuğun gozlerinde... Sağlığımdan‚ paramdan‚ ailemden odun verdim ama FENERBAHCE sevdamdan asla.. Stadlara‚ salonlara koştum hic bıkmadan.. Gonulden destekledim‚ kufur etmedim.. Acı cektim.. Yıprandım.. Yorulmadım.. Kimi zaman evimin balkonuna sarı lacivert bayrağımı asmaya calışırken‚ kimi zaman deplasman yolunda can verdim. Ve 13 senede ne ruyaları gercekleştirdiğine şahit oldum.. Gurur duydum.. Seni eğip bukemeyenlerin ne dalavereler peşinde koştuklarının farkındayım. Ama koparamazlar ki seni FENERBAHCE sevdasından!. Ağacı yaktıklarını sananlar bilmezler bu koca ormanın gucunu! Tukenme Başkanım!. Ayağa kalk! Ben tukenmeyeceğim sana soz!. Ne senin icindeki FENERBAHCE sevdası tukenir‚ ne bu sevda unutur seni.. Bir değil COK FARKın var cunku efsane kitabında!. FENERBAHCE sevdamız cehennem donana kadar surecek bu besbelli.. Ancak‚ her ne kadar son sozumuz FENERBAHCE olsa da‚ FENERBAHCE sevdasını darağacına cıkaracak hicbir guc olmadı‚ olmayacak!. FENERBAHCELİLER DERNEĞİ FBD Saygılarımla 12 NUMARA gercekten yazanın ellerine sağlık tuylerim diken diken oldu herkez okusun bu taraftar olduğu surece kimse bizi yıkamaz __________________