Fernandes Fenerbahce yolunda!
Fenerbahçe0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Fernandes Fenerbahce yolunda!
-
14-10-2019, 02:50:48Kayıtlı ÜyeKasımpaşa macında yaşanan olay sonrası Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyan Fernandes'in Fenerbahce ile soz kestiği one suruldu. Beşiktaş'ta Fernandes konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başından beri Portekizli futbolcunun sozleşmesini uzatmak icin buyuk mucadele veren Siyah-Beyazlı yonetim son yaşanan olaydan sonra cark etti. Kasımpaşa macında bir taraftarın sahaya girerek kendisine saldırmasını kabullenemeyen Fernandes'in Beşiktaş'ı sildiği ve Fenerbahce ile prensip anlaşmasına vardığı gelen bilgiler arasında. Takvim'de yer alan habere gore; Sezon sonu Beşiktaş'la olan sozleşmesi sona erecek olan Portekizli oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyduğu ve kendisini daha once de isteyen F.Bahce ile masaya oturduğu one suruldu. MENAJERİ FENERBAHCE'YLE MASAYA OTURDU Fernandes'in menajerinin Fenerbahceli yoneticilerle bir goruşme yaptığı ve cok onemli adımlar atıldığı ortaya cıktı. Ancak Fenerbahceli yoneticilerin Beşiktaş'la olan iyi ilişkileri bozmamak icin Manuel Fernandes'in kulubuyle olan sozleşmesinin bitmesini beklediği belirlendi. BEŞİKTAŞ DA FERNANDES'İ GOZDEN CIKARDI Daha once Fernandes'in sozleşmesini uzatmak icin cok hevesli olan Beşiktaş Yonetimi'nin Portekizli starın bu sezon bekleneni verememesi nedeniyle kalması icin baskı yapmayacağı gelen bilgiler arasında. Fernandes'in yerine yonetimin yeni arayışlara başladığı da iddialar arasında. VE FERNANDES ŞİKAYETCİ OLMAYACAK Kasımpaşa macında Mustafa Ozel isimli taraftarın saldırısına uğrayan Manuel Fernandes Beşiktaş Yonetimi'nin şikayetci olması isteğini geri cevirdi. Portekizli futbolcunun, "Onu şikayet etmek bana birşey kazandırmayacak. Olayları herkes gordu. Boyle birşeyi ilk kez yaşıyorum. Ancak şikayetci olmayı asla duşunmuyorum" ifadesini kullandı. CARŞI'DAN ŞOK PANKART Fernandes'e bugune kadar her zaman sahip cıkmakla bilinen Carşı Grubu'nun yıldız oyuncu icin, "Biletini kestik. Fernandes get out" pankartı hazırladığı gelen bilgiler arasında. Resmi Gazete __________________