Al Ahli’de umduğunu bulamayan Sow’un bazı yoneticileri arayıp, “Yeniden Fenerbahce’de oynamak istiyorum” dediği ortaya cıktı. 17 milyon euro’ya satılan yıldızın transferi oldukca zor. Ancak yonetim formul arıyor... İşler yolunda giderse sevgililer yeniden buluşacak... Moussa Sow, Fenerbahce'ye geri donmek icin can atıyor. Gecen sezonun başında 17 milyon euro'ya Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli'ye satılan Senegalli yıldız forvetin sarı- lacivertli bazı yoneticileri birkac kez arayarak donmek istediğini ilettiği ortaya cıktı. Sow'un, "Burada futbola ilgi cok az. Boş tribunler onunde maclara motive olmakta zorlanıyorum. Takımıma geri donmek ve yeniden Kadıkoy'de o muhteşem taraftar onunde oynamak istiyorum" dediği belirlendi. Fenerbahce'den ayrılırken Ulker Stadyumu'nun ortasında hungur hungur ağlayan Moussa'ya yoneticilerin yanıtı ise, "Biz seni yeniden aramızda gormeyi cok isteriz. Ancak biliyorsun ki kulubun seni 17 milyon euro bonservis ucreti odeyerek aldı. Sadece 1 sene sonra ucuza bırakmak istemez. Biz ise yuksek bonservis bedeli odeyemeyiz. Yine de senin icin bir calışma yapacağız, bundan emin olabilirsin" şeklinde oldu. Fenerbahce'nin en azından kiralık da olsa Sow icin Al Ahli'nin kapısını calacağı oğrenildi.
Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Mesaj gonderdi! ''Beni alın..''