Fenerbahce'de transfer calışmaları suruyor. Sarı lacivertliler anlaşmaya vardığı oyuncuları Şampiyonlar Ligi on elemesine yetiştirmeye calışıyor. Fenerbahce'de transfer harekatı devam ediyor. Sezonu acmaya hazırlanan sarı lacivertliler takımdan ayrılan 9 futbolcunun yerine takviye yapmak istiyor. Transfer calışmalarından once kiradan oyuncuların durumları da değerlendirmeye alındı. 2 yıllık Roma macerasını geride bırakan Salih Ucan'ın kadroda yer almasına karar verildi. West Ham United'den donen Emmanuel Emenike ve Bursaspor'dan donen Miroslav Stoch'un durumları ise şimdilik netleşmiş değil. Yonetim transferde geride kalan donemde Medicana Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ve PSG ile sozleşmesi sona eren Gregory van der Wiel'ı imza aşamasına getirdi. Rusya formasıyla Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gorev alan ve gectiğimiz gunlerde Schalke 04'e veda eden Roman Neustadter ile anlaşmaya varan yonetim, son puruzleri de gidererek deneyimli stopere imza attırmayı amaclıyor. Stoper bolgesi icin bir diğer alternatif ise Liverpool'dan Martin Skrtel. Deneyimli oyuncudan haber bekleyen yonetim, Slovak futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki macerasının sona ermesini bekliyor. Ancak Skrtel'in şampiyona sonrasında izin yapacak ve hazırlıklara gec başlayacak olması, teknik ekibi Şampiyonlar Ligi on eleme macları oncesinde tedirgin ediyor. Temmuz sonunda oynanacak ilk maclar icin Neustadter ismine oncelik verilmiş durumda. Sarı lacivertliler ayrıca sol beke ve hucum hattına takviye yapmak icin arayışlarını surduruyor. Gunluk Gazeteler