Kazım Kanat kustahlığı !
Fenerbahçe0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Kazım Kanat kustahlığı !
-
14-10-2019, 02:46:48Kayıtlı ÜyeULUSAL MARŞTA AYAĞA KALKMAM! Olamaz... İsyan ediyorum. İtirazım Marco Aurelio'nun Mehmet Aurelio olmasına değil. Olabilir. Adam Turkiye'de ekmek yiyor. Daha cok para kazanmak icin ismini Mehmet yapabilir. F.Bahce kendi cıkarları icin 6 yabancı barajını bu uyanık taktikle delebilir. Buna da itirazım yok. İtirazım şurada; Marco bir gunde Mehmet yapılırsa ve O Mehmet'te en yuksek değerimiz olan Ulusal formayı giyerse ben de isyan ederim. Biliyorum ki bu konuda beni suclayanlar, faşist , ırkcı diyecekler. Hatta bana globalleşen bu dunyada sen ne geri kafalı adamsın diyecekler. Dunya'ya bak. Fransa, Hollanda ve İngiltere'de kimler oynuyor diyecekler. Desinler efendim, desinler. Bakınız beni dinleyin; Siz Didier Six'i bilir misiniz? Bilmezseniz hatırlatayım. İcişleri Bakanı Ali Tanrıyar'ın torpili ile bir gunde Turk vatandaşı oldu. Dundar Siz ismini aldı. Galatasaray'da top oynadı, para kazandı ulkesi Fransa'ya dondu. Bir gun Turkiye'ye geldi. Gumrukte, Turk değil Fransız pasaportunu polise uzattı. Polisin "Siz Turk vatandaşısınız" sorusuna kustah bir bakış attı. Bakınız efendim; benim Marco'm, sizin Mehmet'iniz yarın Brezilya'ya doner. Bir gun tatile gelirse Turk polisine Brezilya pasaportunu uzatır. Olayın ozeti budur. Peki siz o ulusal forma altında duygusuz ve sadece parayı duşleyen bir oyuncuya nasıl bakarsınız. Ben şoyle bakacağım. Eğer Fatih Terim Marco'yu Ulusal takıma alırsa. O macta Ulusal marşlar calınırken ben de ayağa kalkmam. Bu konuda susmayacağım. Devşirme sporcularla kendimizi kandırmayalım . Sizi bilmem ama Elvan koşarken değil, Sureyya koşarken heyecandan oluyorum... Ya boole adamlar beni harbiden cıldırtıyor. __________________