Ali Şen bombaladı
Fenerbahçe0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Ali Şen bombaladı
-
14-10-2019, 02:46:02Kayıtlı Üye“Guiza mutsuz, urkek ve korkak. Carlos aylardır Fenerbahce ile oynuyor. İkisi de gonderilmeli. Emre, sadece Turkler'in kaptanı gibi. Kazım oynayabileceği en buyuk kulupte" Fenerbahce eski Başkanı Ali Şen, Beşiktaş derbisinde yaşananları kendi tarzıyla yorumlarken, bazı futbolcuları sert sozlerle eleştirdi, yonetime tavsiyelerde bulundu. İşte Ali Şen'in değerlendirmeleri: “Guiza, La Liga'daki golculuğunu Fenerbahce'de yapamadı. Gecen yıl vatandaşı Aragones, Guiza'yı idare etti. Cok duygusal olduğu, kesin... Kendini yalnız hissettiği bariz şekilde gozukuyor. Oynadığı takımdan keyif almayan futbolcudan hayır gelmez. Mutsuz, urkek ve korkak... Guiza'nın gitmesinde fayda var. Roberto Carlos, Fenerbahce ile aylardır oynuyor. Fenerbahce gibi buyuk bir takımdan “gidiyorum-gideceğim" diyen oyuncudan hic hayır gelmez. Carlos'un Fenerbahce'deki misyonu, bana gore bitmiştir... Colin Kazım, Partizan macında giydiği formanın buyukluğunu kavrayamamıştı. Fenerbahce, Kazım'ın futbol yaşantısında oynayacağı en buyuk kuluptur. Ama o, hÂl bunun farkında değil. ‘Agresif bir golcu alınmalı' Emre Belozoğlu, takımda sadece Turkler'in kaptanı gibi... İtalya ve İngiltere'de oynamamış gibi, gereksiz zamanlarda, amatorce sinirleniyor. Bu da takıma zarar veriyor. Aziz Yıldırım, ilk yarının bitimine 4 mac kala Roberto Carlos ve Guiza'yı derhal gondersin. Roberto Carlos'un yerine, Andre Dos Santos oynar. Guiza'nın yerine de acilen agresif bir santrfor alınsın... Takımın patronu Daum, bugunden itibaren kaybolan disiplini ve eksilen fizik gucu yerine getirmeli. Bunlar yapılmazsa, ilk yarının son 4 macından 12 puan cıkacağına ihtimal vermiyorum. Şayet Guiza ve Roberto Carlos gitmezse, ikinci yarıda 8'de 8 yerine 8'de 4 ya da 5 olur. Başkan Aziz Yıldırım'ın gerekenleri yapacağını umut ediyorum." Kaynak __________________