Fenerin Civisi Cıktı.
Fenerbahçe0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerin Civisi Cıktı.
-
14-10-2019, 02:45:44Kayıtlı ÜyeFener'in civisi cıktı F.Bahce'de dengeler teknik direktorun elinden cıkmış durumda. Daum ilk gelişinde ucuncu yılda ipleri kacırmıştı. Şimdi 6 ay dolmadan teslim oldu Beşiktaş macı sonrasında Alex son 4 macın sadece birini kazandıklarına dikkati cekti. Alex'in sozlerini dikkatle takip ederim. Cunku hic bir yorumunu boşa yapmadığını gordum. O kadar zeki bir oyuncu ki kelimelerinin gorunur anlamından otesini taşıdığını, benim gibi onu yakından tanıyanlar da biliyor. Bu macların yorumlarını yaparken de hatta kazandığı zamanlarda bile aynı endişeleri dile getiren yorumlar yaptık. Fenerbahce'nin ciddi şekilde performans sorunu yaşayan oyuncuları vardı. Bunlar yukarı gitmedikleri gibi, ısrarla da oynamayı surdurduler. Bu noktada Christoph Daum'un secimlerinin 'teknik' anlam taşımaktan uzaklaştığını fark ettik. Kazım'ın santrfor oynatılmakta ısrar edilmesi, Guiza'nın yokluğunda Semih'e yine şans verilmemesi bir ayrıntıdır. Bir başkası ise Vederson'un takımın en iyi, en yararlı, en aktif oyuncusu olmasına rağmen son karşılaşmada Santos ile yer değiştirmesidir. FORMA KRİTERİ NE? Kazım'ın santrfor oynamaması halinde, Mehmet Topuz'un kulubeye cekilecek olması da bir başka ayrıntı. Topuz'u transfer edenlere, oynatarak "Haklısınız" mesajı mı verilmeye calışıyor, bilemiyorum. Butun bunları pazartesi gunu "Fox Futbol" programında Ersun Yanal ile tartışmaya başladık. Turkiye'nin en onde gelen bir teknik adamı, cok zor soylenmesi gereken bir yorumu yapmak zorunda kaldı. "Fenerbahce'de formanın performansa gore verildiğine inanmıyorum" dedi. Bizler dışardan bakan gozleriz. Zaman zaman objektif değerlendirmeler yapamayabiliyoruz. Ya da bilgi eksikliği nedeniyle farklı yerde kalıyoruz. Ama sahanın icinden gelmiş, kulubeyi, oncesini ve futbolcu psikolojisini cok iyi bilen Ersun Yanal'ın bizim yanılmadığımızı gostermesiyle artık yeni bir yol haritası bulmamız gerektiğine inanıyorum. Fenerbahce'de dengeler, teknik direktorun elinden cıkmış durumda. Daum ilk gelişinde ucuncu yılında ipleri kacırmıştı. Şimdi daha altı ay dolmadan teslim oldu. "Kime teslim oldu?" Son demeclerine bir bakarsanız, anlarsınız!.. Kaynak Fotomac __________________