Alex ile ozel calışıyoruz
Fenerbahçe0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Alex ile ozel calışıyoruz
-
14-10-2019, 02:45:03Kayıtlı ÜyeFenerbahceli futbolcu Ozer Hurmacı, Brezilyalı oyuncu Alex de Souza ile ozel calışmalar yaptığını ve bunun kendisine cok şey kazandırdığına inandığını soyledi. Ozer Hurmacı, Fenerbahce TV'ye yaptığı acıklamada, antrenmanların son bolumunde teknik direktor Christoph Daum'un kendilerine bireysel calışmalar yapmaları icin fırsat verdiğini ifade ederek, ''Bu tur zamanlarda Alex ile bir araya gelerek ozel calışmalar yapıyoruz. Bu calışmaların bana cok şey kazandırdığına inanıyorum. Ayrıca cok da keyif alıyoruz. Calışmalar ne kadar yoğun ve ağır gecse de, bu tur bireysel calışmalar sırasında butun yorgunluğumuzu unutuyoruz'' dedi. Takım arkadaşı Alex'in futbolculuğu gibi, karakter ozelliklerinin de ust duzeyde olduğuna vurgu yapan Ozer Hurmacı, ''Alex gercekten dunya capında bir yıldız ve cok sıcakkanlı bir insan. Onun tecrubelerinden ve yeteneklerinden yararlanmayı planlıyorum. Ondan cok şey oğreniyorum. Alex gibi bir 'duran top ustasıyla' calışmak benim icin şans'' diye konuştu. Resmi Site __________________