Fenerbahce'nin genc yeteneği Ozer Hurmacı, Fenerbahce Televizyonu'na yaptığı acıklamada, fırsat buldukca Takım Kaptanımız Alex ile ozel antrenmanlar gercekleştirdiklerini, bunun kendisi acısından hem cok keyifli hem de cok verimli calışmalar olduğunu soyledi. Ozellikle antrenmanların son bolumunde teknik direktor Cristoph Daum'un kendilerine, bireysel calışmalar yapmaları icin fırsat verdiğine değinen Ozer Hurmacı,"Bu tur zamanlarda Alex ile bir araya gelerek ozel calışmalar yapıyoruz. Bu calışmaların bana cok şey kazandırdığına inanıyorum. Ayrıca cok da keyif alıyoruz. Calışmalar ne kadar yoğun ve ağır gecse de bu tur bireysel calışmalar sırasında butun yorgunluğumuzu unutuyoruz" dedi. Alex'in futbolculuğu gibi karakter ozelliklerinin de ust duzeyde olduğunu soyleyen Ozer, "Alex gercekten de dunya capında bir yıldız ve cok sıcakkanlı bir insan. Geldiğim gunden bu yana bana cok iyi davranıyor ve benimle yakından ilgileniyor. Onunla cok iyi bir diyaloğumuz var. Onun tecrubelerinden ve yeteneklerinden yararlanmayı planlıyorum. Ondan cok şey oğreniyorum" şeklinde konuştu. Ozellikle duran top organizasyonları ve frikiklerde, Alex'in ozel yetenekleriyle taraflı tarafsız herkesin takdirini topladığını belirten Ozer Hurmacı, "Alex gibi bir duran top ustasıyla calışmak benim icin bir şans" ifadelerini kullandı Resmi Site. __________________