Trabzonspor başkanı Sadri Şener Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda onemli acıklamalarda bulundu.* Şener'in Fenerbahceli futbolcu Raul Meireles icin soylediği sozler ise haftanın gundemini oluşturacak gibi gozukuyor. Şener Raul Meireles'in yaptığı hareket icin''Meireles'in sac stiline ve dovmelerine bakınca hakeme o hareketleri yapması doğal. Aldığı cezayı anlarsınız. Portekiz Federasyonu oradan buraya karışacağına kendi işine baksın. Portekiz'de herhalde bunlardan cok ki bu hareketi yapıyor.''ifadelerini kullandı ve Trabzonspor'a bu sac stili ve boyle dovmeleri bir oyuncuyu almayacağı belirtti. Tecrubeli futbol adamı Burak Yılmaz'ın Avni Aker'de tepki alması uzerine, "Burak atılan maddeleri tasvip etmiyorum ama*futbolda boyle tepkilerin olması normal. Burak dediği gibi 5 milyon kazandırdı ancak daha farklı olabilirdi. Sonucta Burak'ı zorla tutacak değildik. Bize konuştuğu gibi davranmadı." dedi. Galatasaray ile ilişkilerin artık iyi olmayacağını soyleyen Şener "Galatasaray ile biz dosttuk. Trabzon halkı Galatasaray'ı severdi ancak bundan sonraki yıllarda illişkilerimizin pek de iyi olacağını zannetmiyorum." ifadelerini kullandı. Şener son olarak Turkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu icin carpıcı bir yorum yaptı;"Tahkim Kurulu Fenerbahce'nin yan kuruluşu gibi. Tahkim kurulu belki Meireles'in cezasını duşurebilir. Ayrıca Meireles'e verilen cezanın da artması gerektiğini duşunuyorum." Trabzonspor başkanı Şener, Aziz Yıldırım ve yoneticilerin Cuma gunu yaptığı TFF ziyareti icinse "Mahkemeleri ufak sayan bir federasyonumuz var. Federasyon başkanının Fenerbahce başkanı ve Şekip Mosturoğlu ile goruşmesi doğru değil. Bu ziyaretin doğru olmadığını duşunuyorum. Cok acı bir şey olarak goruyorum bunu. " değerlendirmesinde bulundu. Kaynak Sporx __________________