F.Bahce taraftarına gonderme yaptı! Fenerbahce'nin eski yonetim kurulu uyesi Nihat Ozdemir, teknik direktor Aykut Kocaman'ın istifa kararı ve sonrasında yaşananlarla ilgili goruşlerini ifade etti. Fenerbahce'nin eski yonetim kurulu uyesi Nihat Ozdemir, teknik direktor Aykut Kocaman'ın istifa kararını acıklamasına ilişkin, ''Tribundeki bazı taraftarın isteğiyle Fenerbahce Spor Kulubu'nde ne teknik direktor değişir ne de yonetim değişir. Bunu herkesin bilmesi lazım'' dedi. Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nın (BTSO) ''Ekonomiye Değer Katanlar-2012'' odul torenine katılan Ozdemir, Fenerbahce Teknik Direktoru Kocaman'ın, gorevinden istifa kararını acıklamasına ilişkin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ozdemir, Super Toto Super Lig'de, ilk yarının son macında Fenerbahce'nin sahasında Kardemir Karabukspor'a mağlup olmasının ardından ''Teknik direktor Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin'' yanlış olduğunu ifade etti. Tribunde belli bir kesimin bağırmasıyla Fenerbahce Spor Kulubu'nun teknik direktorunun istifa etmesinin doğru olmadığını vurgulayan Ozdemir, ''Fakat yanlışın neresinden donulurse donulsun kardır. Onun icin istifa kararından vazgececeğini sanıyorum ki, oyle bir karar var medyadan okuduğuma gore'' dedi. Ozdemir, Fenerbahce'nin, 3 Temmuz'dan itibaren zor gunler gecirdiğini hatırlatarak, sozlerini şoyle surdurdu: ''3 Temmuz'dan itibaren, 'Yalnız futbolu duşunmeyelim basketbolu, voleybolu... Fenerbahce başarılı mıdır, değil midir?' diye duşunduk. 3 Temmuz'da, hangi kulubun başına bu gelen olaylar gelseydi, o kulup darmadağın olurdu. Kulup ortada kalmazdı. Butun bunlara rağmen Fenerbahce Spor Kulubu, futbolundan basketboluna, voleyboluna ve diğer yarıştığı butun dallarda hep ayakta. 2 bine yakın lisanslı sporcusuyla ayakta ve her dalda şampiyonluğa oynamakta. Gecen yıl hepimizin bildiği gibi 30 yıldır alamadığımız Turkiye kupasını aldık. Son şampiyonluk macında sadece yarım puanla Galatasaray'a hakkıyla kaybettik. Tebrik ettik onları. Bazı uzucu olaylar meydana geldi ama netice olarak Galatasaray şampiyon oldu. Biz de yarım puan farkla lig ikincisi olduk.'' -''Bence gittiğimiz yol doğrudur''- Diğer dallara, voleybola, basketbola bakıldığında hem bayanlarda hem erkeklerde Fenerbahce'nin hep başarılı olduğunu dile getiren Ozdemir, şunları kaydetti: ''Bu yıla baktığımızda ise takımımız Turkiye kupasında iddialı. Super ligde ise şu anda liderden 6 puan gerideyiz. Daha onumuzde oynayacağımız 17 tane onemli mac var. Biz zaten son şampiyonluğumuzda 17 macın 16'sını kazandık, 1'inde berabere kaldık. Onun icin daha hicbir şey olmuş değil. Ayrıca Avrupa'da da şu anda yarışıyoruz. Takımımız, UEFA liginde 32 takım arasında. Onumuzdeki yıl şubat ayında Beyaz Rusya'nın takımıyla oynayacağız. Ondan sonra da Napoli ile diğer takımın eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Orada da yolumuzun acık olduğuna inanıyorum. Erkek basketbolunda lideriz. Bayan basketbolunda lideriz. Voleybolda da oyleyiz. Onun icin hic kimsenin bir şeyden endişe etmemesi lazım. Bence gittiğimiz yol doğrudur. Tribundeki bazı taraftarın isteğiyle Fenerbahce Spor Kulubu'nde ne teknik direktor değişir ne de yonetim değişir. Bunu herkesin bilmesi lazım.'' Bir gazetecinin, ''Aykut Hoca'da bu saatten sonra bir konsantrasyon eksikliği yaşanır mı?'' sorusuna Ozdemir, şu karşılığı verdi: ''Hayır, yaşanmaz. Cunku, oturmuş bir takım. Devre arası var. Sayın Aziz Yıldırım'ın dediği gibi transferler yapacağız. Takım daha guclenecek. Onun icin biz umitliyiz, desteğe devam. İnsanlar bazı anlarda bazı ani kararlar verebilirler. Ama netice olarak oturup duşunecekler, akl-ı selimleriyle hareket edecekler ve doğru kararı bulacaklardır. Yani istifa, o bir andaki uzuntuden, tepkiden verilen ilk tepkidir, neticeye bakmak lazım.'' sporx __________________