Fenerbahce'nin patronu, secim calışmalarına başladı. Camianın onde gelen isimlerine yemek verip, guven tazeledi. Yıldırım, yeni listesinde 2 eski yonetici Nihat Ozdemir ve Murat Ozaydınlı’ya da yer vermeyi planlıyor. Galatasaray ve Beşiktaş'la amansız bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahce'de bir yandan da secim hareketliliği hız kazandı. Ocak ayındaki divan kurulu toplantısında adaylığını acıklayan Başkan Aziz Yıldırım da liste calışmalarına başladı. Sarı-Lacivertli kulubun patronu, gectiğimiz carşamba akşamı Todori Tesisleri'nde aralarında camianın onemli isimlerinin de bulunduğu kulup uyelerine bir yemek verdi. Yıldırım burada daha once acıkladığı ve onumuzdeki 3 yılı kapsayan projelerini detaylı şekilde aktardı. Kongre oncesi uyelerin nabzını yoklayarak guven tazeleyen Yıldırım liste calışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. DİNAMİK BİR KADRO KURACAK Ote yandan Yıldırım'ın kurmayı planladığı yeni yonetim kurulunda yer vermeyi duşunduğu iki isim de belli oldu. Daha once ceşitli defalar kulup yonetiminde yer alan son olarak 2012 yılında yapılan kongrede yonetim dışında kalmayı tercih eden Nihat Ozdemir ve Murat Ozaydınlı'nın yeni yonetimde de yer alacakları oğrenildi. Dinamik bir yonetim kurmayı planlayan Yıldırım'ın listesinde surpriz isimler de yer alabilir. sporx
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Aziz Yıldırım, iki eski ismi getiriyor!