Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinin kadrosunu şekillendirmeye başlarken surpriz bir karar aldı! İşte detaylar... Fenerbahce Teknik Direktoru Aykut Kocaman, ilk 11'de istikrarlı bir şekilde oynatmadığı Mathieu Valbuena'ya Aytemiz Alanyaspor macında gorev vermişti. Beşiktaş macında farklı bir oyun tarzıyla sahaya cıkmayı duşunen Kocaman, bu mucadelede onemli tercihler yaptı... Beşiktaş'ın kanatlarda etkili olduğunu belirten Kocaman, Hasan Ali'nin yokluğunda sol kanatta defansif yonu daha kuvvetli olan Aatıf'a gorev verecek. Karşılaşmanın gidişatı ve skora gore Mathieu Valbuena, ilerleyen dakikalarda sahaya surulebilir. Fenerbahce'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, Beşiktaş derbisinde yedek bekleyecek. Spor Toto Super Lig'de son oynanan Genclerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarına ilk 11'de başlayan Valbuena, siyah beyazlılara karşı 'hamle oyuncusu' olarak kullanılacak. Teknik direktor Aykut Kocaman'ın, tecrubeli kanat oyuncusunu macın skoruna gore ilerleyen dakikalarda sahaya surmeyi planladığı belirtildi. Beşiktaş'ın kanatlarda etkili olduğunu belirten Kocaman'ın, Hasan Ali'nin de yokluğunda sol kanatta defansif yonu daha kuvvetli olan Aatıf'a gorev vereceği oğrenildi. Kocaman'ın, Valbuena'ya daha cok ic sahada gorev vereceği de belirtildi. Sarı lacivertli ekipte sakatlığı ectikten sonra takımla birlikte calışmalara başlayan İsmail Koybaşı da, derbide forma giymek istiyor. Takım izinliyken de tesislere gelerek ekstra calışmalarla eksiklerini kapatmaya calışan İsmail Koybaşı, "Sakatlığım tamamen gecti. Hocam gorev verirse elimden gelenin en iyisini sergilemeyeceğime inanıyorum" dedi. Ote yandan oyuncuları ile bireysel toplantılar yapan Aykut Kocaman, "Beşiktaş macında sizlere guveniyorum. Kalitenizi sahaya yansıtacağınıza inanıyorum, gucumuzun farkında olalım" diye konuştu. İnternethaber
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Kocaman'dan surpriz Beşiktaş kararı! (FBU)