Fenerbahce'nin Başkan adayı Ali Koc, Ankara'da kongre uyeleri ile bir araya geldi. Koc, başkanlık adayına ilişkin onemli acıklamalarda bulundu. İşte Ali Koc'un acıklamaları: "Fenerbahce başta futbol olmak uzere bir cok değişime onculuk edebilecek guce sahiptir. Bu Fenerbahce’nin omuzlarında bir yuktur. Fenerbahce’yi ornek bir camia haline getirmeliyiz. Bunu biz Fenerbahce olarak yapmazsak birileri cıkıp yapacak. Neden Fenerbahce liderlik yapmasın?" "Tarih boyunca Fenerbahce onderlik etmiş buyuk bir kuluptur. Yeni yonetim anlayışıyla bu neden mumkun olmasın? Bu oncu gucu cıkarabilmek icin kendimizi donuşturmeliyiz." "Fenerbahce’nin ezber bozmasının, tekrar oncu konumda ve ornek olmasının, Turk sporuna yeniden yon vermesinin, saygın ve saygılı bir yonetim anlayışının yonetimde bulunmasının, kısacası Fenerbahce’nin yeniden bir hikaye yazmasının tam zamanı şimdi" 'Herkese teşekkur ediyorum' "Surdurulebilir sportif başarı; gunu kurtarma uzerine kurulu ve bunların kalıcı olmadığını yaşayarak goruyoruz." "Sizin huzurunuzda bir kez daha bizi sosyal medyada tanımadığı halde kalben destekleyenlere teşekkur ediyorum. Corbada herkesin tuzu olsun ruhunun bir başka orneği de sosyal medyada yaşananlar…" "Spor dışında tum Turkiye'nin yaşam kalitesini arttıracak bir sosyal sorumluluk projesi gercekleştirmeliyiz." "Ben kitlesel harekete inanıyorum. İnsanlar destekledikleri bir projeye dahil oldukları zaman kendilerini değerli hissederler. Biz de bu surecte tabandan tavana bir hareket bekliyoruz." "Camiamıza zarar getirecek hicbir soylem kullanmadık, kullanmayacağız... Kazanırsak da kaybedersek de akşam gonul rahatlığıyla yatacağız." "Size her şeyi yapacağımızın sozunu veremeyiz. Ama sozunu verdiğimiz her şeyi yapacağımızın sozunu verebiliriz." "Sahada, salonlarımızda full konsantrasyon ile takımlarımıza destek olalım. 4. Yıldız ve Euroleague şampiyonluğu ile tamamlayarak tarihi bir sezon gecirebiliriz." İnternet Haber