** Anelka Yarınki Macta OYNAYACAK (ZİCO) **
Fenerbahçe0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- ** Anelka Yarınki Macta OYNAYACAK (ZİCO) **
-
14-10-2019, 02:35:50Kayıtlı ÜyeAnelka yarın ki macta oynayacak" Fenerbahce Teknik Direktoru Zico, sarı lacivertli takımın B36 Torshavn ile yarın oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. tur On Eleme macı oncesi basın toplantısı duzenledi. Şampiyonlar Ligi'nin Fenerbahce icin cok onemli bir kulvar olduğunu belirten Zico, Şampiyonlar Ligi'nde bizden beklentiler var. Kendi evimizde oynayacağımız macta avantajlı bir skor elde edip, ikinci maca daha rahat bir şekilde cıkmak istiyoruz. Rakibimizi ciddiye almamız gerekiyor. Yardımcı antrenorumuz Onder Ozen onları izledi. Rakibimizi tanıyoruz. Onlar da galip gelmek isteyeceklerdir. Biz de aynı şekilde kazanmak istiyoruz. Rakibimize saygı gostermeliyiz. Eğer rakip ciddi alınmazsa, gucsuz takım, guclu takımı yenebilir" dedi. "HOLLANDA'DA İYİ BİR CALIŞMA DONEMİ GECİRDİK" Yarınki macın, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk tecrubesi olacağını ifade eden Brezilyalı teknik adam, kamp donemini ise şoyle değerlendirdi: "Hollanda'da iyi bir calışma donemi gecirdik. Futbolcuları daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Umarım yarından itibaren futbolculardan istediğimi gormeye başlarım. Ozellikle futbolcuların sezon başında fiziksel olarak yetersiz olmadığı gozlenir. Yeni teknik direktor gelince bu daha da fazla olur. Ben ise onların calışma verimini cok daha ust seviyeye cıkaracak bir program uyguladım." "ANELKA YARINKİ MACTA OYNAYACAK" Zico, Anelka'nın takımda kalıp kalmamasıyla ilgili sorulan bir soru uzerine şunları soyledi: "Anelka yarınki macta oynayacak. Kendisiyle goruştum ve bana hazır olduğunu soyledi. Calışmalarda da onun hazır olduğunu gordum. Anelka'nın elinden gelen herşeyi sahada yapacağını biliyorum. Bizim bir amacımız var. Elimizde bir takım var ve bu takımdan maksimum derecede faydalanmak istiyoruz. Anelka Fenerbahce'nin futbolcusu olduğuna gore ve kalitesi tartışılmayacağına gore, ben de ondan en iyi şekilde yararlanmak istiyorum. Fakat takımda kalıp kalmamasıyla ilgili yorum yapamam. Bu başkanın yorumlayacağı bir konudur" diye konuştu. Semih'in de cok kaliteli bir futbolcu olduğunu sozlerine ekleyen Zico, genc futbolcunun, Fenerbahce'nin ihtiyacı olduğu zamanlarda her zaman yardım edeceğini soyledi. Bu arada basın toplantısını Dubai'nin El Arabia televizyonunu da takip etti. 25.07.2006 KAYNAK: DOĞAN HABER AJANSI __________________