F.Bahce'de bu sezon kritik goller atan, takıma yaptığı katkı konusunda tum otoritelerin birleştiği Semih'in yuzu gulmuyor. Yıldız oyuncunun Fenerbahce'deki sıkıntısı artık herkesin malumu: Surekli yedek kalmak. Semih bu konuda cok konuşmak istemiyor ama ilk onbiri hak ettiğini duşunuyor ve bunu cok istediğinin altını ciziyor. Şimdi tecrubeli golcunun bu uzuntusune bir de Milli Takım'a secilememek eklendi. Fatih Terim'in kendisiyle defalarca konuştuğunu hatırlatan golcu oyuncu, Beyaz Rusya ile yapılacak hazırlık macına cağırılmamanın şaşkınlığını yaşıyor. Bu konuda sitemli acıklamalar yapan Semih, derdini şoyle anlattı: "Hayatta en iyi yaptığım şey sıramı beklemek oldu. Yıllardır F.Bahce'de sıra bekliyorum, sesimi cıkarmıyorum. Cıkaramam cunku F.Bahceliyim. Milli Takım icin de bir Turk cocuğu olarak bir şey diyemem. İşin kuralı bu olsa gerek... Burada da sıramı beklerim." Semih, Kasımpaşa macında attığı gol sonrası kulubeye oturmasıyla ilgili de "Konya'da Yasin, benim icin okuyup uflediğini ve iki gol attıracağını soylemişti. Bu macta da girerken macı kurtaracağımı belirtti. Ben de gol sonrası kulubeye oturarak 'Biz bunu konuştuk' mesajını vermek istedim. Kesinlikle Zico'ya karşı bir hareket değildi" ifadesini kullandı. Sabah __________________