Uğur Boral: Futbolun kalbindeyim
Fenerbahçe0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Uğur Boral: Futbolun kalbindeyim
-
14-10-2019, 02:32:40Kayıtlı ÜyeUğur Boral, oynadığı futbolun yavaş yavaş insanların hoşuna gitmeye başladığını soylerken, "Bu benim sorumluluğumu artırıyor. Hicbir zaman ‘Ben oldum’ demem. Her zaman daha ileriye gitmeye calışacağım. Fenerbahce taraftarının sevgisini, ilgisini hak etmek, onları başarılarla mutlu etmek en buyuk gorevimiz" diye konuştu. Futbolun kalbindeyim Uğur Boral, F.Bahce'nin ardından Milli Takım'da da oynamasını, "Kendimi artık tam anlamıyla futbolun kalbinde hissediyorum" diye yorumladı.. Fenerbahce'nin son donemdeki yukselen yıldızı Uğur Boral, SABAH'a cok ozel acıklamalarda bulundu. Yaşadığı buyuk cıkışın ardından kendisine Milli Takım kapısını da acan başarılı oyuncu, "Hem Fenerbahce hem de Milli Takım'da oynayınca kendimi bir anda futbolun kalbinde hissetmeye başladım" dedi. FENER COK ZOR Buyuk bir kulupte, ozellikle de Fenerbahce'de oynamanın kolay olmadığını ifade eden Uğur, "Ciddi zorlukları var. Ama diğer taraftan insanlara cok guzel kapıları da acıyor. İşte şu anda Milli Takım kadrosundayım. Bir Turk futbolcusu icin bundan daha buyuk bir gurur olamaz. Ama tekrar ediyorum; Fenerbahce'de futbol oynamak gercekten cok zor" diye konuştu. ŞU AN İYİ GİDİYOR AMA... Sarı-lacivertli takıma geldiği ilk sezonun adaptasyonla gectiğini soyleyen ve yaşadığı sorunları da buna bağlayan yıldız oyuncu, "Bu sezon ise şu ana kadar her şey iyi gidiyor gibi gozukuyor. Ama şunu cok iyi biliyorum ki; bir ya da iki mac kotu oynarsam, hakkımda eleştiriler başlayacak. Bunların coğu acımasız da olacak. Tabii bunda Turk olmam da rol oynayacak" ifadesini kullandı. İlk onbirde banko oynayacağını bilmenin futbolcu icin cok onemli olduğunun altını cizen Uğur Boral, "Hafta başında idmanlara cıkarken 'Acaba oynayabilecek miyim?' diye duşunmek motivasyonu duşurur" yorumunu yaptı. OZEL HAYATIM BİTTİ Milli formayı giymenin kendisi icin duşlerin gercek olması anlamına geldiğini vurgulayan Fenerbahceli yıldız şunları soyledi: "Ama bir taraftan Milli Takım, diğer taraftan F.Bahce olunca ozel hayatım tamamen bitti. Ama sakın yanlış anlaşılmasın benim bundan hic şikayetim yok. Hatta boyle bir tempoda bir cok insan tatil yapmayı isteyebilir. Ama hedefleri olan iki takımda oynamak beni tamamen işime motive ediyor. Şu anda sadece ağabeylerimle goruşebiliyorum. Zaten onlarla arkadaş gibiyim. Uykuyu cok severim ama daha buyuk tutkum evim. Evden cıkmadan maclar arasında gidip geliyorum. Ancak tek bir şey soyleyebilirim ki bu iki takımda oynamaktan oturu son derece mutlu ve gururluyum." Birbirimizi iyi tanıyoruz Uğur Boral, Fenerbahce'nin en buyuk avantajının, futbolcuların birbirini cok iyi tanıması olduğunu soylerken, herkesin birbirinden bir şeyler oğrendiğini soyledi. Roberto Carlos'tan takımdaki herkesin dersler aldığını ifade eden Uğur, "Ama Milli Takım'da sureklilik olmadığı icin işimiz elbette daha zor olacak. Fatih hocamız, sorunları en aza indirmek icin elinden geleni yapıyor. Yine de kendisi cok buyuk bir hoca ve her zaman bir sinerji yaratabiliyor. Zaten bizim Avrupa Şampiyonası'ndaki en buyuk kozumuz da hocamız olacak" yorumunda bulundu. Calım atmasını, ozelliklerinden biri olarak niteleyen Uğur, "Zaman zaman tribunler buna tepki gosteriyor. Zico'ya yanlış yapıp yapmadığımı soruyorum, 'Hayır. Ozellikle arkada boşluk varsa, birebirde adamın uzerine git. Bu senin ozelliğin' diyor. Ben de gidiyorum. Savruk bir goruntum de var. Bu da rakipleri şaşırtıyor, benim işimi kolaylaştırıyor. Kapalı oynayan takımlara karşı bu boşluğu bulamıyorum. Acık alanda oynamak benim icin avantaj" diye konuştu. __________________