Mateja Kezman Beşiktaş'a karşı oynamayı sevdiğini vurguladı ve İnonu depreminin sinyallerini verdi!
Golcu futbolcumuz sarı lacivertli takımın bugun sabah yaptığı antrenmanın ardından basın mensupların sorularını yanıtladı. Son yıllardaki en iyi performanslarından birini sergilediğini belirten Kezman, "Hocam, arkadaşlarım ve taraftarlar bana guvendi ben de bunun karşılığını verdiğimi duşunuyorum. 15 gun icin de cok kritik maclar oynayacağız. 2 Chelsea ve iki lig macı. Chelsea macları Fenerbahce icin oduğu kadar Turkiye'ye icin de onemli. Bu maclar da tarih yazabiliriz" dedi. Sarı lacivertli futbolcu sezon sonunda gol kralı olmayı cok istediğini ifade ederek, "Ama şu anda Semih lider gidiyor. O kral olursa da cok sevinirim. Sonucta ikimizde bu takımın onemli parcalarıyız. Semih her zaman takım zorda olduğunda katkı yaptı. Ben kulubude olduğum zaman motivasyonumu kaybediyorum ama o oyle değil. Yedek otursa da motivasyonu en ust duzeyde. Bence Avrupa'da oynayabilecek bir oyuncu. Artık takımın cift veya tek forvet oynamasıyla ilgili konularını konuşmak yersiz. Sonucta hocamızın kararı. Hocanının elinde iki tane iyi forvet oyuncusu var" diye konuştu. Hafta sonu oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgi olarak ise Sırp golcu, "Beşiktaş'a karşı oynamayı seviyorum. Gecen sene Super Kupa ve lig macında attığım gollerle birinde kupaylı aldık, diğerin de şampiyonluğun yolu acıldı. Yine gecen sene yaptığımı yapmak istiyorum. Biz onlardan daha iyi bir takımız" ifadelerini kullandı. Mateja Kezman, Chelsa macıyla ilgili yaptığı değerlendirme de ise şoyle konuştu: "Chelsea favori olarak gorunuyor. Ancak Chelsea'deki eski takım arkadaşlarımla konuştuğumda onların İstanbul'da oynamaktan cekindiklerini gordum. Bu bizim icin bir fırsat, burada ki atmosferden cekiniyorlar." Bu arada Kezman, takım arkadaşı Semih ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. Kaynak: DHA