Fenerbahceli futbolcu Gokhan Gonul, Fenerbahce ile Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamasının Turkiye ve kendileri icin cok guzel olacağını soyledi. Babasının Bursa'daki kuafor dukkanı acılışına katılan Fenerbahce Futbol Takımı oyuncusu Gokhan Gonul, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Takımının UEFA Avrupa Ligi'nde emin adımlarla ilerlediğini ifade eden milli futbolcu, ''İnşallah bu gruptan buyuk olasılıkla cıkacağımızı duşunuyorum. Beklenmedik kotu sonuclar olmazsa inşallah cıkacağız'' dedi. Gokhan Gonul, bir gazetecinin Fenerbahce ile Galatasaray'ın final oynama ihtimalini sorması uzerine, ''Tabii ki bu belli değil. Onlar da finale kalabilir, biz de kalabiliriz. Ama iki buyuk takımın final oynaması hem Turkiye hem de bizim icin cok guzel olur'' dedi. Milli takıma getirilecek yeni teknik direktor konusunda da acıklama yapan Gonul, ''Sonucta bu kararı federasyon verecek. Bizim amacımız Turk insanını yurt dışında en iyi şekilde temsil etmek. Kimin geleceği acıkca benim icin cok onemli değil'' dedi. Milli Takımın Dunya Kupası finallerine katılamamasından dolayı uzgun olduğunu dile getiren Gokhan Gonul, ''Sonucta 4 yılda bir gercekleştirilen organizasyon. Belki de coğumuz bir daha bunu goremeyecek, belki de ben hic goremeyeceğim. Tabii ki hepimiz uzgunuz ama inşallah birkac yıl sonra gideriz'' diye konuştu. Babasının cağrısı uzerine bir oğul olarak uzerine duşen gorevi yapmak icin acılışa geldiğini belirten milli futbolcu, şoyle konuştu: ''Babam ve amcam birlikte bu dukkanı calıştıracak. Ben de zamanında babamın yanında cok yerleri supurdum, onu seyrettim. Gunluk harclığımı cıkarmaya calıştım. Okula giderken en azından simit ve ayranı beraber yiyebilmek o zamanlar bizim icin cok zordu. Şimdi Allah yardım etti, cok şukur.'' Acıklamanın ardından Gokhan Gonul, babası ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, acılış kurdelesini kesti. 06.11.2009
Kaynak : AA