Bayan uyelerimizle ikinci toplantı yapıldı
Fenerbahçe0 Mesaj
●58 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Bayan uyelerimizle ikinci toplantı yapıldı
-
14-10-2019, 02:31:49Kayıtlı Üye07 Kasım 2009 Cumartesi Kulubumuzun bayan uyeler icin gercekleştirdiği tanışma ve fikir paylaşımı toplantılarının ikincisi Fenerbahce Spor Kulubu Faruk Ilgaz Tesisleri'nde duzenledi. Başkanımız Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımızdan Ali Koc, Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Abdullah Kiğılı, Murat Ozaydınlı, yonetim kurulu uyeleri Omer Temelli, Semih Ozsoy, Turhan Şahin ve Yasemin Mercil'in katıldığı toplantıya yaklaşık 300 bayan uye yer aldı. Toplantı yonetim kurulu uyelerimizden Yasemin Mercil'in acılış konuşması ile başladı. Konuşmasının ardından Yasemin Mercil, kulubumuzun son donemlerde imza attığı projelerin ve başarıların yer aldığı bir sunum yaptı. Sunum sonrasında kulubumuzun bayan uyeleri icin ozel olarak hazırlanan bir klip gosterildi. Bu klibin son karesinde yer alan sizler bu kulubun pırlantalarısınız cumlesi salonda buyuk alkış aldı. Ardından soz alan Başkanımız Aziz Yıldırım bayan uyelerin kulubumuz icin cok değerli olduklarını vurguladı. Başkanımızın konuşmasının ardından bayan uyeler teker teker kursuye cıkarak projelerini ve fikirlerini sundular. Yonetim Kurulu uyemiz Yasemin Mercil bir kapanış konuşması yaptı ve bir dahaki toplantının 5 Aralık 2009 Cumartesi gunu yapılmasının kararlaştırıldığını soyledi. Toplantıda ayrıca bayan uyelerden oluşan 3 ayrı komitenin kurulmasına karar verildi. Komiteler; eğitim, sağlık ve beslenme, ile turizm kultur ve sanat başlıkları altında faaliyet gosterecek. BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI BASIN FOTOĞRAFI Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site __________________