Fenerbahce yonetimi ile Sadettin Saran arasında ipler yeniden gerildi. Sadettin Saran ile kulup arasındaki ticari ilişkiyi yarın acıklayacağını duyuran yonetimin, “Fenerbahce'nin sırtından para kazandı” diyeceği oğrenildi. Saran ise “Ne biliyorsanız şimdiden acıklayın” dedi. Kulubun resmi intnernet sitesinde dun, “Acıklıyoruz” başlığıyla bir duyuru yayınlandı. “Detaylar pazartesi gunu resmi internet sitemizde” denilen acıklamada, “Fenerbahce Spor Kulubu olarak Sayın Sadettin Saran ile kulubumuz arasındaki ticari ilişkiyi ve Sayın Saran’ın kulubumuzden taleplerinin detaylarını pazartesi gunu resmi internet sitemizden acıklıyoruz” sozleri yer aldı. Yonetimin yapacağı acıklamada, bir sure once, “Ben urettiğim birşeyi kulube satmadım” diyerek, Başkan Aziz Yıldırım’ın kulube Kurtkoy’de yaptığı villaları satmasını ima eden Saran’a, “Bu satıştan Aziz Yıldırım’ın kasasına giren birşey yok. Ama Sadettin Saran, Fenerbahce’nin sırtından para kazandı” goruşunun dile getirileceği belirlendi. Yonetim, Saran’ın şirketi Kas Management Ltd ile kulubun imzaladığı sozleşmeden doğan hakların odendiğini de dile getirecek. Bu arada Sadettin Saran, kulubun yaptığı duyuru konusunda, “Ne acıklayacaklarsa hemen acıklasınlar. Beklemelerine gerek yok. Ortada 10 yıllık bir anlaşma var. Birşey varmış gibi kamuoyunu farklı yonlendirmeye calışıyorlar” iddiasında bulundu. Spor3.com __________________