Guiza'da hedef Getafe
Fenerbahçe0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Guiza'da hedef Getafe
-
14-10-2019, 02:28:59Kayıtlı ÜyeFenerbahce'nin "Okcu" lakaplı golcusu Daniel Guiza'nın yeni hedefi Getafe... Ulkesi İspanya'da tatilini geciren Fenerbahce'nin golcusu Guiza, 30 Haziran'da İstanbul'a donmesi gerektiğini ama sarı-lacivertli takımda geleceğinin belirsiz olduğunu soylerken, Getafe'nin sportif direktoru Toni Munoz, "Guiza'yı istiyoruz" dedi. Guiza, gecen sezon da Getafe'nin gundemine gelirken, Arap Sermayesi'nin girdiği İspanyol Kulup Okcu icin kesenin ağzını actı. Munoz yaptığı acıklamada; "O'nu buraya getirmek icin calışıyoruz. Transferini mumkun kılmak icin değişik formulleri kullanacağız" diye konuştu. Guiza ise İspanya basınına verdiği roportajda, Fenerbahce'deki geleceğiyle ilgili sorulara ictenlikle cevap verdi. Guiza ile yapılan roportajdan kesitler şoyle: Dani, onumuzdeki gunler F.Bahce'deki geleceğinle ilgili neler olacağını duşunuyorsun? Şimdilik geleceğimle ilgili ne olacağını bilmiyorum. 3 sezondur F.Bahce'deyim ve daha bir yıllık sozleşmem var. Avukatım hafta icerisinde F.Bahce yonetimiyle goruşmek uzere İstanbul'a gidecek. Eğer işler yolunda giderse İspanya'ya doneceğim. İspanya'yı cok ozledim ve geri donmek icin her turlu fedakarlığı yapacağım. İspanya'yı ozledin mi ? Tabii ki İspanya'yı ozledim. Benim icin Endulus en buyuk. Yemekleri, ailemi, cocuklarımı, daha fazlasını, her şeyi ozledim. İspanya'ya donuşum en erken bu yaz ya da devre arasında olacak. Turkiye'deki misyonumu tamamladığımı duşunuyorum. Turkiye ligi daha da guclendi, ne duşunuyorsun ? Turk Ligi gercekten cok zor. Şimdi bircok onemli yıldızlar geldi. Guti, Simao, Ujfalusi ve Zokora gibi yıldızlar ve diğerleri var. Takımlar şimdi daha da iyi. İspanya'ya donuşun icin bir oran verir misin? Bana kalırsa yuzde 100 derim. Fenerbahce'de yaşadığım sakatlıklar nedeniyle zor gunler gecirdim. Ancak mutluyum, cunku sure aldığım zamanlarda da gol attım. Ve sonunda sezonu şampiyonlukla tamamladık. Milli takıma secilmediğim icin moralimin bozuk olduğu yonunde soylentiler cıktı. F.Bahce'de zaten yeterince sure alamamıştım. Milli takımda oynamayı hak etmemiştim. Ancak her şeyi geride bıraktım, onume geleceğe bakacağım. Malaga'nın seni istediği iddia ediliyor? Malaga mukemmel bir takım. Bu sezon cok iyi bir takım kuruyor. Cok iyi oyuncuları var. Onumuzdeki sezon onlar icin cok daha iyi olacak. Real Madrid ve Barcelona aldı başını gidiyor. Zirvede sadece bu iki takım var, ne diyeceksin? Real Madrid ve Barcelona diğer takımların cok onundeler ve zirve yarışında yalnızlar. Cunku butceleri ve transferler icin yaptıkları harcamalar diğerlerinden cok cok fazla. İspanya'nın son İspanyol gol kralı sensin ne diyeceksin? 2008 yılında İspanya'da gol kralı olmuştum. Cok da geride kaldığını soyleyemem. Ronaldo ve Messi gibi oyuncuların olduğu bir ligde bunu başardığım icin cok mutluyum. La Liga'da bir İspanyol oyuncunun bir daha bunu başarmasının zor olacağını duşunuyorum. Turkiye'de gecirdiğim 3 yıl boyunca en cok neleri ozledin? Ailemi, cocuklarım Jerez ve Sanlucar ile Lette marka birayı ozledim. Getafe'ye donecek misin? Şimdilik hicbir şey bilmiyorum. Her an her şey olabilir. Getafe yonetimi beni istediklerini soylediler. Taraflar anlaşırsa neden olmasın. Futbol oynamayı cok ozledim. En az 4 yıl daha futbol oynamayı duşunuyorum. İspanya'da yeniden eski başarılı gunlere doneceğime inanıyorum. Fenerbahce taraftarlarıyla ilgili neler soyleyeceksin ? Bana gore Fenerbahce taraftarı dunyanın en buyuk taraftarı. Gecen sezon son macta kacırdığımız şampiyonluğun ardından taraftarlar doğal olarak tepki gosterdiler ve bazı sorunlar yaşadık Ama bunu da doğal karşılıyorum. Fenerbahce taraftarlarını hicbir zaman unutmayacağım ve Turkiye'den ayrılmam halinde en cok onları ozleyeceğim Fanatik __________________