F.Bahce'nin yeni sezon icin uzun suren goruşmeler sonunda Eskişehirspor'dan transfer ederek 5 yıllk imza attığı Sezer Ozturk, henuz sarı lacivertli takıma katılmadan iddialı konuştu. 26 yaşındaki yıldız futbolcunun, yakın cevresine, “Aykut Hocamın bana forma şansı tanıyacağı gunu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Cok heyecanlıyım. Bu şans bir kere geldiğinde o formayı bir daha asla bırakmam. Bunun icin canla başla calışacağım. Hocam bana bir kez şans versin yeter” dediği oğrenildi. Transfer olduğu sırada ortaya atılan, “Alex'in alternatifi Sezer” soylemlerine ilişkin olarak ise genc futbolcunun, “Alex'in ya da bir başkasının alternatifi değilim. Cok yonlu bir oyuncuyum. Hocam nerede isterse orada gorev yaparım. Bu orta saha da olabilir, sol kanat da...” diyerek, bu tarz acıklamalara nokta koymak istediği belirtildi. Sporx
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Sezer: “Cok yonlu bir oyuncuyum ve takımdaki hicbir oyuncunun yerine gorev yapmam..”