Rıdvan Dilmen : İnsanustu mucadele
Fenerbahçe0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Rıdvan Dilmen : İnsanustu mucadele
-
14-10-2019, 02:24:09Kayıtlı ÜyeMuthiş bir mac, kıran kırana bir savaş... Gercek bir şov izledik Turk futbolu ve buyuk takımlar adına gurur dolu bir gun yaşadım Lider Fenerbahce, Beşiktaş 7 puan geride. Kaybederse liderlik gitmeyecek ama moral cokecek. Beşiktaş icin ise kazanmak şart. İki hocayı da kutlarım Bu mac icin Bilic ve Ersun'u kutlarım. Fenerbahce olağanustu bir mucadele etti. Ozellikle ikinci yarıdaki mucadelesiyle olağanustu bir Fenerbahce izledim 3-2 kaybetse de aynı şeyi soyleyecektim. Gumbur gumbur oynuyorlar. Kuyt, Sow, Alper, Mehmet Topal, ikinci yarıdaki futbollarıyla Caner, Alves... Avrupa capında Beşiktaş Beşiktaş icin de aynı şeyi soyluyorum. Beşiktaş'ı kolay kolay yenemezsiniz. Deplasmanda her zaman gol atar Beşiktaş. Avrupa capında bir orta sahaları var. Bu bolgeyi Beşiktaş'tan daha iyi kimse oynayamıyor. Konya macında golleri nasıl attıklarını duşunun. Dun de aynısı oldu gollerin. Hicbir şekilde beni yanıltmadı Beşiktaş. Macın sonucuna hic bakmadan iki takıma da teşekkur etmek lazım. Mukemmel bir mac izledik. Bakın iki hafta onceki derbiye, Galatasaray kaleye bile gelemedi. Beşiktaş 3 gol birden buldu, bu ligi bırakmazlar. Yine soyluyorum, olağanustu bir mucadeleydi. İkisi de cok karakterli Fenerbahce de 10 kişi kalmasına rağmen muthiş oynadı. Beşiktaş'ı da Fenerbahce'yi de seviyorum, dun bize gercek bir şov izlettiler. Beşiktaş'ın karakterli başlayışı, Fenerbahce'nin karakterli oyunu. Turkiye'de boyle futbol her zaman gormuyoruz. YILDIRIM, MEİRELES İCİN ALDIĞI KARARI UYGULASIN! Meireles ile ilgili gecen sene ben yorumlar yaparken cok eleştiriler almıştım. Bu oyuncu Chelsea'de, Liverpool'da oynadı, milli takımda oynamış. Yaptığı hareket, sonrasında gorduğu kırmızı kart, affedilmez bir şey! Boyle şey olur mu? Sayın Aziz Yıldırım ve yonetim kurulu, gecen sezon alamadığı kararı bu yıl almalı. Takım kaybedebilir, yenilebilirsiniz, 5 tane de yiyebilirsiniz, hepsine varım. Ama bunun affedilir tarafı yok. Veli'nin de ayağı kırılabilirdi pozisyonda. Kac mac oynamış, bir baksınlar lutfen. Toplam kart cezası 20'yi bulur. Yazık, cok gunah. Bu ulke onlara sahip cıkıyor, ekmek veriyor. Yılda 3.5 milyon euro alacaksınız, boyle yapacaksınız. Takım bugun Raul Meireles yuzunden yorgunluktan 1 hafta kendine gelemeyecek kadar mucadele etti. CAKIR 'MAC BERABERE BiTSiN' iSTEDi İlk yarıda cok iyi bir hakem vardı ancak ikinci yarı icin aynı şeyi soyleyemem. Alves'e gostermediği kartlar var. Mustafa Pektemek'in pozisyonu penaltı. Emenike'yi atmalıydı. Oğuzhan'ı ikinci sarıdan atmalıydı. İkinci yarıda Fenerbahce adına daha cok hata yaptı Cuneyt Cakır. Hakem beraberliğe razıydı. Mac berabere bitince o da "Ohhh" dedi. Sansasyon olmasın diye "Şunu atmayayım, bunu atmayayım" duşuncesiyle mac yonetti. Ben her zaman MHK başkanını aramam, Cuneyt Cakır icin arayıp kutlamıştım. Ama cok kotuydu bu derbide. Gunluk Gazeteler __________________