Uslu: "Beşiktaş'ı cok seviyoruz"
Fenerbahçe0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Uslu: "Beşiktaş'ı cok seviyoruz"
-
14-10-2019, 02:19:58Kayıtlı ÜyeFenerbahce Kulubu Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Samandıra Tesisleri'nde acıklamalarda bulundu. Fenerbahce Kulubu Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Samandıra Tesisleri'nde acıklamarda bulundu. İşte Mahmut Uslu'nun acıklamaları: "Statta olamıyoruz, ama Galatasaray Kulubu'nun acıklamalarından da belki, tertemiz mactı. 15-20 kişinin yaptığı işten dolayı ceza aldık. Bu arkadaşlar da devamlı rapor tutuyorlar. Bir cifte standart var. Bir kulubun idarecisi, 'bu hakemler bizi doğruyor diyor', 20 gun ceza alıyor. Ben de, 'hakem telefonu yiyince herhalde şaşırdı' dedim. 45 gun ceza aldım. Başkanın konuşmaları yine 40 gun, 50 gun. Biz susmayız, susmamamız gerekiyor. Biz kulup ayırmayız, hepsi bizim rakibimiz. Beşiktaş'ı cok seviyoruz, ozellikle Beşiktaş'ı cok seviyoruz. "4 PUAN FARKINI, 1 PUANA İNDİRECEĞİZ" "Butun engellemelere rağmen, 4 puanı 1 puana indireceğiz. Genclerbirliği macında kotu oynadık, ama o macı yine 1-1 bitirebilirdik. Kendi hatalarımızdan kaybettik. Bizim cocuklar toparlanacaklar. Bizim icin her mac final. Beşiktaş macı, Rize deplasmanından farklı değil. Yeter ki, taraftarlarımız mevcut tribunleri en azından doldursun. İnanıyorum ki bu cocuklar, inşallah yenecekler." "BİZİM YANLIŞIMIZ YOK, BİZE YANLIŞ YAPILIYOR" "Passolig'i niye cıkarttık. Demiroren ile Gumuşdağ konuşma yapıyor, "2017 icin erken..." Passolig'i değiştirmeniz lazım. Kayseri Erciyes sucuk ekmek dağıtıyormuş seyirci gelsin diye, yazık değil mi bu kuluplere. Galatasaray da aynı dertten muzdarip, Beşiktaş yeni stadını acacak o da olacak. Beşiktaş 69 bin kişi ile oynayacak diyorlar, Passolig olsa olacak mıydı? Biz susmayız. Doğruları yapmamız lazım. Cifte standartı bırakmaları lazım. Biz Fenerbahceliler birbirimize yeteriz diyoruz, ama bizim yanlışımız yok, bize yanlış yapılıyor. Ligin cok kızışmış donemi olduğu icin bu konulara fazla girmek istemiyorum, ama başka acıklamalar da yaparım ileride" Spor x __________________