Aziz Yıldırım: "Galatasaray şike yaptı"
Fenerbahçe0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Aziz Yıldırım: "Galatasaray şike yaptı"
-
14-10-2019, 02:14:53Kayıtlı ÜyeFenerbahcemizin Başkanı Aziz Yıldırım, Turkiye Kupası'nı Galatasaray'a kaptırdıkları final macı sonrasında acıklamalarda bulundu. İŞTE AZİZ YILDIRIM'IN SOZLERİ... "Fenerbahce futbol kulubu değildir, spor kulubudur! Biz 3 takımımız Final-Four oynadı! Ben şike yapmadım, yapsaydım bu 5 sene icinde her turlu belgeler ortaya konurdu. İspat edilirse kendimi kopruden atarım dedim. 2000 yılında Fetullah Gulen'in dualarla Galatasaray'ı şampiyon yaptığı soyleniyor. Bizde boyle bir şey yok. Yazık değil mi bu kuluplere? Bu sene Turkiye'de şampiyonu da, kume duşeni de, orta sıraları da hakemler tyayin ettiler. Mete Kalkavan, Ali Palabıyık iyi hakem diyorduk, onlar da kendini bir başka gormeye başladı. Bir kurallar var. İndim aşağıya soyledim yuzune, ikinci devre değişti. Fıray Aydınus ile Halis Ozkahya bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi. Başakşehir macında penaltı var, vermiyor. Beşiktaş başkanına, Galatasaray başkanına ceza vermezler, Aziz Yıldırım'a verirler. Federasyon genel kurulu ne zamansa konuşma yapacağım. 9 ya da 19 Haziran'da herkes beni dinlesin. Siz once kufuru engellemeye calışın. Antalya'da kupa veriyorsunuz. Ne hale geldik? Adam bana kufur ediyor, 'Şike yapsana, şike yapsana', ben şike yapmadım. Strum Graz macının sonunu bir izleyin, şike ne demek gorun. Ben şike yapmadım, ama Galatasaray her zaman şike yapıyor. Beni nereye verirlerse versinler. Adam olsunlar, terbiyeli olsunlar! Beni daha fazla konuşturmayın, altından kalkamazlar. İspatını yapacaklar, ben ispatlıyorum." OYUNCULAR NEDEN TORENE CIKMADI? "Oyunculara kufur etmişler. Cıktık, Gokhan Gonul geldi, 'toren başlamadın kufure başladılar' dedi, ben de 'cıkmayın o zaman' dedim. Baskette F4 oynadık, bu akşam kazanamadılar. Olur. Ben gundem değiştirmek icin konuşmuyorum, gercekleri soyluyorum. Benden başka kimse konuşamıyor. Tribunlerde sorun var, kufur var. Esrar, kokain iciliyor, insanlar zehirleniyor. Kasımpaşa kuculmeye gidiyor, niye? Bizim puanlarımızı caldılar, kuculeceğiz diyor. Yazık değil mi? Bu ulkede hakkı yenmeyen bir Beşiktaş, bir de Galatasaray. Bir tane macını soyleyin bana, yok " Hahhahahahaahahhahahahahahhaahahgaaha sabah sabah ne guldum ! Aziz Yıldıvımda olamasa gulemeyeceğiz yeminle nerede bir başarısızlık orada aziz yıldıvım saldırmalara suclamalara başlıyor. Kendi hatasını ort pas etmek icin yazık bizim gibi kalbiyle fenerbahceyi sevenlere. __________________