Hollandalı forvet, “Sezona iyi başladık ve 3 kupa hedefiyle yola koyulduk. Ancak sonrasında sakatlıklar ve şanssızlıklar kupasız sezonu kapatmamıza neden oldu. Taraftarlarımızdan ozur diliyorum” dedi. Fenerbahce’nin yıldız futbolcusu Robin van Persie, geride bıraktığımız sezonu değerlendirdi ve onemli acıklamalarda bulundu. İstanbul’a geldiği ilk gunu dun gibi hatırladığını belirten van Persie, “Taraftar beni bağrına basmıştı. Muthiş bir karşılama duzenlenmişti. Ben de onlara bunun karşılığını vereceğime dahil soz vermiştim. İyi başladık, uc kupa hedefiyle yola koyulduk. Ancak her şey cok guzel giderken, sakatlıklar, şanssızlıklar ve inanılmaz hatalar bizim sezonu kupasız kapatmamıza neden oldu” diye konuştu. ‘Geleceği duşunmeliyiz’ “Kısacası takım olarak bekleneni veremedik” diyen tecrubeli yıldız, “Bize hic yakışmadı. Boyle olmasını istemezdim. Sezon artık bitti ve artık geleceğimizi duşunmemiz gerekiyor. Gelecek sezon icin daha da tecrubeliyiz, bu tur hataları yapmayacağız ve taraftarımızı uzmeyeceğiz. Ben kendi adıma camiadan ve taraftardan ozur diliyorum” ifadelerini kullandı. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Van Persie’den itiraflar