Sarı-lacivertli formayla bu sezon ligde forma giydiği 5 macta bir gol atan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, yaptığı acıklamada, Galatasaray derbisi oncesinde Fenerbahce camiasının desteğine ihtiyac duyduklarını belirterek, "Onların pozitif desteği, hatalarımızı duzeltmemiz ve daha iyi olmamız adına bizim icin en buyuk guc demek. Bunu hic unutmasınlar. Hepimizin tek ve ortak amacı Fenerbahcemizin formasını en iyi şekilde taşımak. Galatasaray macında karar her zaman hocamızın. Eğer forma giyersem kazanmak icin terimin son damlasına kadar mucadele edeceğim. Forma giymezsem de manevi desteğimle takım arkadaşlarımın yanında olacağım." değerlendirmesinde bulundu. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini vurgulayan Tolga, "Bu sene taraftarlarımızla omuz omuza şampiyonluğa yuruyoruz. Bizim icin her mac hedefimize bir adım daha yaklaşmak anlamına geliyor. Bu mac da onlardan biri olacak ve kazanmak icin sonuna kadar mucadele edeceğiz. Biz sadece yeşil sahayla ve kendimizle ilgileniyoruz." şeklinde goruş belirtti. "Ali Başkanım ve Ersun hocam benim icin cok calıştı" Tolga Ciğerci, sakatlık surecinde Fenerbahce Kulubu Başkanı Ali Koc ve sarı-lacivertli takımın teknik direktoru Ersun Yanal’ın kendisine cok destek verdiğini aktardı. Sakatlığından dolayı gecen sezon hicbir resmi macta sarı-lacivertli formayı giyemeyen 27 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: "Ali Başkanım ve Ersun hocam benim icin cok calıştı. Benim icin her şey daha kolay oldu. Butun teknik ekip ve tum Fenerbahce camiası sayesinde tekrar sahalara geri dondum. Bu emeğin karşılığını en iyi şekilde vermek istiyorum. Bir futbolcu olarak yaşadığım sakatlığı ve bu surecin ne demek olduğunu en yoğun şekilde hissettim. Futboldan kopma korkusu yaşadım. 494 gun sonra giydiğim bu kutsal forma benim icin hayatım boyunca cok ozel olacak. Fenerbahce icin her gun kendimi geliştirip her zaman daha da fazlasını verebilmek icin calışacağım." Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Tolga Ciğerci: "Terimin son damlasına kadar mucadele edeceğim"