Sarı-Lacivertli takımı zaman zaman takip ettiğini ve cok beğendiğini soyleyen Luciano, mevkidaşı Bruno Alves icin, "Boşluğumu doldurdu" dedi. Halic Universitesi’nin organize ettiği 4. Uluslararası Sporun Zirvesi 2013 İstanbul Gala ve Odul Toreni’nin davetlileri arasında Fenerbahceli taraftarların yakından tanıdığı bir isim de var. 2003-2006 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen Fabio Luciano. NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Luciano yıllar sonra yeniden Turkiye'ye geldiği icin cok mutlu olduğunu soyledi. Luciano, "Turkiye ile ilgili guzel anılarım yeniden canlandı. 2009'da futbolu bıraktıktan sonra ailemle daha cok vakit geciriyorum. Cocuklarımla ilgileniyorum. Zaten bunun icin futboldan koptum ama Turkiye ve Fenerbahce hep kalbimde" dedi. Luciano eski takımı yakından takip ettiğini dile getirdi ve "Zaman zaman Cristian’la konuşuyorum ve Fenerbahca ile bilgiler alıyorum. Takım gayet iyi gidiyor. Yerimde oynayan Bruno Alves de bence cok iyi bir secim. boşluğumu doldurduğunu duşunuyorum" şekline konuştu. Eski Brezilyalı futbolcu Dunya Kupası ili ilgili goruşlerini de paylaştı. Luciano, "İkinci vatanım olan Turiye'nin Dunya Kupası’na katılacağını duşunuyordum. Ama maalesef olmadı. Şampiyonluk favorim ise Brezilya. Gecen sene Konfederasyon Kupası’ndaki perormansları ve genc oyuncularla birlike takımın gelişimi oldukca umut verici" diyerek sozlerini sonlandırdı. ajansspor __________________