Fenerbahce, Caner Erkin’in ayrılığıyla doğan sol bek ihtiyacı doğrultusunda Belcika’nın Oostende takımında oynayan Jordan Lukaku’yu gundemine aldı. İYİ OYUNCU, İYİ KARAKTER 21 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahce’ye oneren FIFA menajeri Saffet Balkan, “Jordan Lukaku’yu Fenerbahce’ye onerdim. Oğlumun iyi arkadaşı. Surekli bize geliyor. İyi futbolcu, iyi bir karakter. Geleceğinin cok iyi olduğunu duşunduğum icin, menajerliğini ben yapmadığım halde, Fenerbahce’ye onerdim. İki hafta once Fenerbahce’ye bu oyuncudan bahsettim. Sonrasında menajeriyle bağlantıya gectiler. Fenerbahce’ye cok faydalı olur; 1-2 sene sonra cok daha iyi fiyatlara satılabilir. Bu acıdan da Fenerbahce’ye faydalı olacaktır” dedi. İKN EDİCİ OLMAK GEREKİR Radyospor’da Ozgur Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Balkan, “Ben Fenerbahce’nin bu transferi bitirebileceğini duşunuyorum; ama İngiltere’den Arsenal, Watford ve Southampton ile bir Alman takımı da onu istiyor. Şu anda Belcika milli takım kampında ve Avrupa Şampiyonası’na kanalize olmuş durumda. Boyle gelecek vadeden oyuncular genelde İngiltere’yi tercih ediyor. O bakımdan Fenerbahce’nin Jordan’ı ikn etmek icin caba sarf etmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.
Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce'nin gundemi Jordan Lukaku!