Fenerbahce'nin transfer goruşmelerinde bulunduğu Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-lacivertli kuluple transferi icin goruşmelerde bulunmak icin iki gun once İstanbul'a gelen Van der Wiel, model olan eşi Rose Bertram'la tatil icin ABD'ye gitti. Los Angeles'a gitmek icin Ataturk Havalimanı'na erken gelen futbolcu, ucağını beklerken gumruksuz alanda eşiyle alışveriş yaptı. Bu sırada gazetecilerin "Fenerbahce'yle anlaştın mı?" sorusuna Hollandalı futbolcu, "Goreceksiniz" demekle yetindi. Gregory van der Wiel, "İstanbul seyahatiniz nasıl gecti?" sorusuna ise, "İyi gecti, İstanbul'a futbol oynamak icin gelmiştim. Tatil amaclı ilk kez geldim. İstanbul buyuk ve harika bir şehir. Asya ve Avrupa yakalarını, her tarafı gezdim. Tekne turu ile boğazı gezdim. Baklava yedim." diye yanıt verdi. Hollandalı futbolcu, daha sonra THY'nin tarifeli ucağıyla Los Angeles'a hareket etti. Fransa ekibi Paris Saint-Germain ile sozleşmesi sona eren 28 yaşındaki sağ bek Van der Wiel, dun kulup binasında sarı-lacivertli yoneticilerle transfer goruşmesi yapmıştı.
Gunluk Gazeteler