Zico buyuk konuştu Zico, dunku farklı galibiyetin ardından gozlerini Kiev’e cevirdiklerini belirtip, 'Şampiyonlar Ligi’ne kalacak gucteyiz' dedi 02.08.2006 ‘Saygım var ama’ Torshavn’ı farklı yenerek Şampiyonlar Ligi 3. on eleme turuna yukselen Fenerbahce’nin teknik direktoru Zico, bu turdaki muhtemel rakipleri Dinamo Kiev’i eleyecek gucte olduklarını soyledi. Brezilyalı calıştırıcı mac sonrası yaptığı basın toplantısında oncelikle futbolcularının performansından memnun olduğunu belirterek, şunları soyledi: “Dinamo Kiev’e saygım var. Ama futbolcularıma guveniyorum. Şampiyonlar Ligi’ne yukselecek kapasitedeyiz. Kiev, bizi ciddiye aldığı icin macımızı izlettirdi.” Cikolata dağıttı “Biz de onların macını takip ettirdik. Ama biz şu andan itibaren Kiev’i değil, Erciyes ile oynayacağımız macı duşunuyoruz. Gol, futbolda cok onemli bir kavram. Kotu oynayabilirsiniz ama gol atmalısınız. 90. dakikaya kadar gol kovalamalısınız. Fenerbahce’deki futbolcuların hepsi cok iyi. Gelebilecek bir iki futbolcuya ihtiyacı olmamalı diyorum.” Bu arada oğlen gezmeye cıkan Zico, carşıdan 30 paket cikolata aldı ve bunu futbolcular başta olmak uzere tum kafileye dağıttı. Bu hareket, buyuk memnunluk yarattı. ben acıkcası daumdan cok daha başarılı olacağını umuyorum zico nun adam hic olmazsa tecrube tecrube yıldız yıldız diye tutturmuyor.... __________________