Cavcav'dan Yildirim'a CaĞri !..
Fenerbahçe0 Mesaj
●45 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Cavcav'dan Yildirim'a CaĞri !..
-
14-10-2019, 01:58:19Kayıtlı ÜyeCAVCAV'DAN YILDIRIM'A CAĞRI !.. Genclerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadıkları polemiklerin artık geride kalması gerektiğini belirterek, "Biz babayız, herkesi affederiz. Aziz Yıldırım'a buradan cağrıda bulunuyor ve dostluk elimi uzatıyorum" dedi.. 3 Ağustos 2006 Genclerbirliği Kulubu Başkanı İlhan Cavcav, futbol takımının yeni sezon oncesi duzenlenen dayanışma yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fenerbahce Kulubu Başkanı Aziz Yıldırım'a kırgınlığının kalmadığını belirten İlhan Cavcav, "Fenerbahce Kulubu kardeş kulubumuz. Fenerbahce Kulubu, Turkiye'de herkesin gıptayla baktığı, futbolcusuyla, yoneticisiyle, tesisiyle cok değerli bir kulubumuz. 3 buyuk kulubumuz, biz Anadolu kulupleri icin futbolcu satışından dolayı ayrı yeri olan kulupler. Ben yaşca Aziz Yıldırım'dan buyuğum. Biz babayız, herkesi affederiz. Bilerek hicbir insan hata yapmaz. Hatalı olduğumu kesinlikle kabul etmiyorum. Fenerbahce Kulubu'nun başta sayın Aziz Yıldırım olmak uzere butun yoneticilerini, 2. haftada oynanacak olan Genclerbirliği-Fenerbahce macına davet ediyorum. Hatta bir gun once gelirlerse, onları Ankara'da en iyi şekilde misafir ekmekten onur duyarız. Genclerbirliği olarak biz her zaman dost elini uzatan bir kulubuz. Benim hic kimseyle kırgınlığım olamaz" diye konuştu. Daha once yaşanan polemiklerin artık geride kalması gerektiğine inandığını ifade eden İlhan Cavcav, "Ufak tefek olan ve bazı yanlış anlaşılan hataları artık aramamak lazım. Eskilere değinmenin hicbir anlamı yok. Gunah altından kurkte olsa hic kimse kabul etmez. Geleceğe bakmak daha olumlu. Buyuk kuluplerimiz Turk futbolunun lokomotifidir. Bize onculuk etmeleri gerekir. Turk futbolu ve takımlarımız icin goruşmemiz gereken cok onemli konular var, oturup bunları konuşmalıyız" dedi. Ligin ikinci yarısında İstanbul'da oynanacak olan Fenerbahce-Genclerbirliği macı icin Şukru Saracoğlu Stadı'na gelmeyi duşunduğunu kaydeden İlhan Cavcav, "Fenerbahce seyircisinin tepkisinden cekinmiyorum. Şukru Saracoğlu Stadı'na neden gitmeyeyim? Sonucta harbe değil, spor yapmaya gidiyoruz. Spor kardeşliktir. Bu kardeşlik davası icinde yarın bir gun Fenerbahce Kulubu'nun değerli başkanı Ankara'ya geldiği zaman Genclerbirliği taraftarı Aziz Yıldırım'ın aleyhinde bağırmasından sorumlu kişi ben olurum. Boyle bir şeye izin vermem. Fenerbahce'nin buyuk taraftarının da aleyhimde tezahurat yapacağı ihtimalini vermiyorum. Ben de iki kulup arasındaki ilk macın Ankara'da olması nedeniyle sayın Aziz Yıldırım'a cağrıda bulunuyor ve dostluk elimi uzatıyorum" ifadelerine yer verdi. Kaynak : Ajansspor __________________