Alex: Detaylar lehimize değildi
Fenerbahçe0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- Alex: Detaylar lehimize değildi
-
14-10-2019, 01:57:23Kayıtlı ÜyeTakım Kaptanımız Alex de Souza, Beşiktaş karşısında ilk yarıda etkili olan tarafın Fenerbahce olduğunu, bu tur maclarda skoru detayların belirlediğini ve ikinci yarının ilk 10 dakikasında Beşiktaş lehine gelişen olayların macı yitirmelerine neden olduğunu soyledi. Alex, ilk yarıda Gokhan'ın rakip ceza alanında yerde kaldığı pozisyonda, kendisine gore kararın penaltı olması gerektiğini de savundu. Mac sonrası acıklamalar yapan Alex, "Macı iki bolumu ayırmak lazım. Macın İlk yarısında daha fazla şans yaratan taraf bizdik. Ancak bu şanslardan yararlanamadık. İkinci yarıda da işler yine iyi giderken, Emre'nin sakatlığı pozisyonun ardından, rakip atak yaptığı ve 10 kişi oynayan bir takıma gore yine de iyi pozisyon aldığımız bir sırada yaşanan bir boşluktan yararlanıp, Beşiktaş golu buldu. Ondan sonra işler Beşiktaş adına daha iyi gitti Bobo'nun golu geldi ve biz macı kaybettik. Bu tur maclarda skoru belirleyen, detaylardır. İlk yarıda benim vurduğu topun haricinde, Gokhan'ın, İbrahim Uzulmez'in mudahalesiyle yerde kaldığı bir pozisyon vardı. Bana gore bu bir penaltıydı. Dediğim gibi bu tur maclarda sonucu detaylar belirle. İkinci yarının ilk 10 dakikasında rakip lehine gelişen detaylar, bizim macı kaybetmemize neden oldu. Ama macı hak eden taraf Beşiktaş'tı" şeklinde konuştu. Mac boyunca rakip oyuncu Fink'in kendisini sıkı markaja aldığının hatırlatılması uzerine Alex, "Fink, aslında mac icerisinde oynamadı. Tek yaptığı şey beni tutmaktı ve bunu da iyi bir şekilde yaptı. Bunu eleştirmek icin soylemiyorum. Mac oncesi duşunduğunu gercekleştirdi. Ben bu durumdayken boş alanları değerlendirseydik macı lehimize cevirirdik Baktığımızda, rakip mac oncesi belirlediği şeyleri gercekleştirdi diyebiliriz" şeklinde konuştu. Resmi Site. __________________