"Sizlere guveniyorum"
Fenerbahçe0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Fenerbahçe
- "Sizlere guveniyorum"
-
14-10-2019, 01:57:13Kayıtlı ÜyeProfesyonel Futbol Takımımız Kasımpaşa ile sahamızda yapacağımız seyircisiz macın hazırlıklarına sabah saat 10.00'da Fenerbahce Spor Kulubu Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı calışma ile başladı. Teknik direktorumuz Christoph Daum'un sahada yaptığı mini toplantıdan sonra Roland Koch Beşiktaş macında forma giyen oyuncularımıza yenileme idmanı yaptırırken, Ayhan Tumani diğer oyuncularımıza ormanlık alanda dahil olmak uzere tam saha kademeli olarak yavaş ve deparlı koşular yaptırdı. Antrenmana tedavileri devam eden Guiza, Emre ve kucuk kızı hastalandığı icin Brezilyalı oyuncumuz Alex katılmadı. Kaptanımızın oğle saatlerinde bireysel oyuncu antrenorumuz Dolu Arslan ile calışacağı bildirildi. 1 saat 15 dakika suren idmanda kalecilerimiz takımdan ayrı bir calışma yaptı. Takımımız Pazartesi gununu izinli gecirecek. 24 Kasım 2009 Salı gunu ise saat 10.00'da basına acık olarak yapacağı idman ile Kasımpaşa macı hazırlıklarına devam edecek. Daum'un toplantısı Teknik Direktorumuz Christoph Daum antrenman sonrası teknik heyet ve oyuncularımız ile bir toplantı yaptı. Daum toplantıda, "Gole kadar ustun olan taraf bizdik, ama uc dakikada gelen 2 gol ile dengemiz bozuldu. Boyle zor durumlarda gucumuzu ortaya cıkarmalıyız" dedi. Christoph Daum bundan sonraki macların da onemine dikkat cekerek " Beşiktaş macı geride kaldı. Hatalarımızdan ders cıkarmalı ve bundan sonraki maclara konsantre olmalıyız. Zira onumuzde kritik bir donem var, bu zorlu surecte sizlere guveniyorum" diyerek konuşmasını tamamladı. Resmi Site __________________