RAUL MEİRELES: 22 yıldır futbol oynuyorum, Porto, Liverpool, Chelsea gibi takımlarda oynadım, Portekiz milli takımı da dahil olmak uzere 1000 in uzerinde maca cıktım. Buyukluk isimde sanırdım, iyi para veren kulup buyuktur diye duşunurdum hep. Birr takımda oynuyorsan eğer ister istemez o takımı seversin ve onun gazıyla oynarsın sahada...Fakat Fenerbahcelilikapayrı bir şeymiş,bunu tam anlamıyla anladım,eğer bir takımı ulkesinde hic bir takım sindiremiyosa,otakım en buyuktur bence, sanırım 90 milyon nufusu var Turkiye'nin...Fenerbahce taraftarları haric butun insanlar Fenerbahce duşmanı gibi davranıyor,fakat bilmiyorlar ki bir Fenerbahce'li onların hepsine bedeldir. Bazıları o armayı opmem de artniyet aradılar, şoyle soyleyebilirim,ben hayatım boyunca o samimiyetle bir annemi,bir babamı,bir eşimi bir de kızımı optum...Bir de Fenerbahce armasını...Şimdi diyorum ki kendi kendime aferin Raul iyi ki Fenerbahce'yi tercih etmişsin, butun futbolcu arkadaşlarıma sesleniyorum, eğer size teklif gelirse hic duşunmeyin ve Fenerbahceli olun. Futbolculuğu ve aşkı aynı anda yaşayacaksınız"... Sevgilerimle. C.RONALDO: As captain of the National Team, I know my colleague Raul Meireles very well and I'm sure he's not capable of doing what he's accused of. I give him all my support and sympathy. Bir milli takım kaptanı olarak meslektaşım Raul Meireless'i cok iyi bir şekilde tanırım. Ve bundan eminim ki suclandığı hareketi asla yapacak biri değildir. Ona tum desteğimi ve sevgimi sunuyorum. __________________